Adminleri Deli Etmenin Yolları |
02-11-2007 | #1 |
rebellious23
|
Adminleri Deli Etmenin YollarıForum yoneticisi: Arkadasim bu konu daha once verilmisti Forumu aramadan niye konu acıyorsun üye: arama emrim yoktu arayamadım ehuehueheu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci bak hele Forum yoneticisi: Evet üye: Hani derler ya , film yıldızı olmanin yolu rejisorun yatak odasından gecer diye Forumlarda yonetici olmak icin buna benzer bir uygulama yok degil mi ehuehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Hocam actigim konuyu kilitlemissin ya Forum yoneticisi: ee üye: Bizim bir arkadas icerde kalmis , ustune kilitlemissin konuyu, bi aç da cıkıversin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Haci oyun isteklerimizi burada mı yapıyoruz Forum yoneticisi: evet üye: O zaman siradaki oyunu sevip de kavusamayanlara gitsin ehuehuehu Forum yoneticisi: Banned ! Forum yoneticisi: Arkadasim konuyla alakasiz baslıklar acmayin demedik mi! üye: Biz forumla alakasız yoneticilere karisiyok mu!!! ehueheuehu Forum yoneticisi: Banned ! üye: Bir zamanlar hor gorup de banladigin , ama gururlu bir üye vardı ya Forum yoneticisi: ee ? üye: Yok yani abi banı artik kaldır da foruma girelim diyecektim Üye: Abi sen bana demiştin ya, su foruma biraz hareket getir diye Forum Yöneticisi: Evet Üye: Bak hareketli avatar koydum, nasıl olmuş kıpır kıpır di mi puhaha Forum Yöneticisi: U rama bi daha buralara Üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması Üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: Üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! |
02-11-2007 | #2 |
ctn_86
|
Üye: Afedersiniz bu admin ne oluyor acaba? Forum Yöneticisi: Administrator ın kısaltması Üye: Soyadministrator ın olayım senin anam puhaha nasıl espri? Forum Yöneticisi: Üye: Bi dakika ya, sistemden niye çıkarırdım ben şimdi ya!! buna koptumtşk ler:):):) |
|