Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
feramuz, güvenlik, macerası'dır

19 / Bu Bir Feramuz Güvenlik Macerası'dır.

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

19 / Bu Bir Feramuz Güvenlik Macerası'dır.

19 / Bu Bir Feramuz Güvenlik Macerası'dır

''Şifrelenmiş, ona göre yetiştirilmiş, silahları, refleksleri bileylenmiş savaşçı formatındaki kaftanı ben mi omuzlarıma aldım? Yoksa şallarla pelerinleri dağıtanlar bana bunu özel olarak mı diktiler? Özgür dünyada kader tutsağı olmak diye bir kavram var mı?
Sigaramı söndürdüm Düşünüp taşınmanın önemi yok bu saatten sonra ''Kalın kafanı yorma boşuna oğlum'', diye mırıldandım Beretta''yı usulca okşayarak İçeride korumam gereken iki kişi var Hayatları tehlikede Ve ben birisine aşığım''
Yakışıklı, Aikido ustası, eski yönetici, yeni güvenlik şirketi sahibi, ''savaşçı'' karakterli Sinan Dorukan, Feramuz Güvenlik''in ilk macerasında Londra''dan Brezilya''ya psişik bir yolculuğa çıkıyor Hakan Karahan, Sinan Dorukan karakteri ile Matt Helm, James Bond ve Derek Flint''in ardından 21 Yüzyıl''ın ilk gerçek kahramanını yaratıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
haber ver

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com