![]() |
Tovbelerı Kabul Ettıgın İcın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tovbelerı Kabul Ettıgın İcınTovbelerı Kabul Ettıgın Icın Tovbelerı Kabul Ettıgın Icın Geldim, İlk gelişim değil ki, Yaşarsam biliyorum, Son gelişimde olmayacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasıl geldim ise önceleri, Yine geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelmem gerektiği için geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gelenleri red etmediğin için geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Utanmadan, Sıkılmadan Arlanmadan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başka kapım yokki gidecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelişler sana olduğu için, Gidişlerin sana olması gerektiği için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yollların çıkışı,Varışı Sen olduğun için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşlediğim, Bin kabahata, Bin günaha rağmen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Af talebi için geldim, Bağışlaman için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhametine geldim, Rahmetine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime düşen bir pişmanlık sebebi ile ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kez daha, Bir kere daha Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tövbe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakacak yüzüm yok, Duracak halim yok, İçime düşen ateş ile geldim, Gözyaşlarım ile geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana gelinmesi lazım, Birgün hepten sana gelinecek, O gün gelmeden gelinmesi gerektiği için geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim, Kötülüklerim ile, Çirkinliklerim ile, Azgınlıklarım ile, Sol yan kefesi dolu, Taşıyamadığım ağırlıklar ile geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İçime doğduğunda tekrar aşk, Yaktığında bağrı, Gidiş yerim yok, Çarem yok, Boynum bükük, Yüzüm yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçliği tekrar yaşıyarak, Kalbe doğan ümid ile, Ellerimi açarak, Yavrunun anneye duyduğu hasretten daha büyük bir hasret ile, Bilerek, Görerek, İsteyerek, Geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tövbe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mülküm işte, Mülkiyetinin içinde bazen şımarık bir çocuk edası ile, İsyan, Nisyan, Hata, Günah ne varsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mülkünüm işte, Düştüğümde aşkın içinede, Mülkünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hepsini red ediyorum, Merhamet, Af diliyorum, Pişmanlık duyuyorum, Sana sığınıyorum, SAHİBİME, RABBİME ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beni benden iyi bilensin, İçimi dışımı Herşeyi, Bilensin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarab, Ümidsizler kapısı değilki kapın, Bu umud ile geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tövbe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TÖVBELERİ KABUL EDEN OLDUĞUN İÇİN GELDİM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geldim, Bugün yine sana geldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Canımdan başka servetim yokken canımdan geçmeye geldim Kabul et n'olur ey sultanım aşkınla yanmaya geldim ![]() |
![]() |
![]() |
|