Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alma, bakırköy, diş, polikliniği, randevu, semt

Bakırköy Semt Polikliniği Diş Randevu Alma

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstanbul bakırköy diş polikliniği randevu alma sistemi ve Bakırköy semt polikliniği online randevu alma sistemi

Bakırköy Dr Sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesine bağlı olan Bakırköy semt polikliniği randevu alma işlemlerinde bilmeniz gereken Semt polikliniği sadece diş üzerine hizmet vermektedirBakırköy semt polikliniği tahlil sonuçlarını almak işlemleride yine Eğitim ve araştırma hastanesi üzerinden yapılmaktadır Telefon numaraları ve adres bilgisi
Bakırköy Dr Sadi Konuk hastanesi üzerinden randevu işlemleri gerçekleştirildiğinden aşağıda verilen linke tıkladığınızda ilk kutucukta hastane ve polikliniklerin isimleri vardır Semt polikliniğini seçiniz
Bakırköy semt polikliniğinde 6 diş servisi mevcuttur
Bakırköy semt poliklinği online randevu almak için tıklayın
Bakırköy semt poliklinği tahlil sonuçlarını almak için tıklayın
bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve araştırma hastanesi online randevu almak için tıklayın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com