![]() |
Unutmak Zorundayım |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Unutmak ZorundayımBilmiyorum hangi gözlere daldığını Kim aldı yerimi ? Hangi sözler kandırdı ? Utanıyorum özlemeye ! Elime yüzüme bulaştırdın aşkı Darmadığınım Silinmeyen anıar kaldı, yırtıp atamadığım ![]() ![]() Hatırladıkca kanadığım ![]() Söylesem sevdiğimi Gelir misin bilmem ama gelsende uzaksın ![]() ![]() Gelsende yasaksın ![]() Konuştukça düşeceksin gözümden Kendini aklamaya calıştıkça iğrenmeye başlayacağım ![]() Sus ki içim de büyüttüğüm sevgilim bizi hep yaşatsın ![]() Ben seni ölürcesine severken sen beni sevginle öldürdün ![]() Kızmıyorum ki sana, Sadece özleyip söyleyemiyorum Sıkışsa da sol yanım, inan ki alışıyorum ya da öyle sanıyorum ![]() Senden gelenlere ne zaman yok diyebildim ki zaten? Ağladığım gecelerin hesabını sormuyorum Yaşanacakmış ! diyebiliyorum artık ![]() Nefret etmiyorum senden ! sadece beklemiyordum ![]() Bir zamanlar aşka inandırıp yanılttın beni Sen "bitmez" derken yine inanmıştım sana Yine başardın ! Yanılttın beni ![]() ![]() Şimdi hiç uğraşma Gücün yetmez herşeyi unutturmaya ![]() Çınlasa da sesin kulaklarımda, Gitmezse de hayalin gözlerimin önünden, Rüyaları tek sevmemin nedeni sen olsanda ![]() ![]() Unutmak zorundayım ![]() ![]() Zorundayım ![]() ![]() Zorundayım ![]() ![]() ZOR !! Sen bi git Ben hallederim ![]() ![]() Tek başıma !! Bugün olmazsa yarın unuturum ![]() Önce seni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|