Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kitap Dünyası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçek, gönderme

Bana Çiçek Gönderme

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bana Çiçek Gönderme

Çok genç yaşında kocasını kaybetmiş olan Alicia Russel, tek başına iki küçük oğluna bakmak için hayat mücadelesi vermektedir Bir daha başkasına bağımlı olmama konusunda kesin karar almıştır Kamp yapmak için gittikleri yerde, ani bir fırtına bütün programlarını alt üst edince, bir yabancının kendisiyle çocuklarını evine davet etmesini kabul etmek zorunda kalır
Yakışıklı, çekici ve hafifçe gizemli Pierce Reynolds, Alicia'nın çocuklarını, çok ihtiyaç duydukları bir ilgi yağmuruna tutar Bu ilgiyi şaşkınlıkla izleyen genç kadına da bir erkek tarafından istenmenin nasıl bir şey olduğunu hatırlatır Ancak kendisini, nasıl olduğunu anlayamadan, Pierce'in kollarında bulan Alicia, yakınlaşmak istediği anda bir dirençle karşılaşır Genç adamın çocuklarının ihtiyaç duyduğu duygusal desteği sağlayamayacağı korkusuna kapılan genç kadın apar topar evine döner, ama aşkın yakıcı tuzağına düşmüştür Beklenmeyen bir olay Pierce'i yeniden hayatına sokunca, hiç mücadele etmeden ondan vazgeçemeyeceğini anlar Yaşadıkları, hayatta hiçbir şeyin garanti altında olmadığını öğretmiştir ona

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com