![]() |
Babam Ve Ben - Ariel Sabar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babam Ve Ben - Ariel SabarKitabın künyesi Babam ve Ben Ariel Sabar Etna Yayıncılık / Roman Dizisi Türkçe (Orjinal Dili:İngilizce) 433 s ![]() ![]() İstanbul, 2010, 1 ![]() ISBN : 9786053842743 Çeviri : Zerrin Duman Kitap hakkında "Az bilinen bir kültürde aile ve törenlerin ne anlama geldiğini anlatan etkileyici bir öykü ![]() -San Francisco Chronicle- Philadelphia Inquirer Staff ve Elle Okur Ödülleri Seçkisinde yer almıştır ![]() "Sabar umudun ve devamlılığın nasıl nesiller arası aktarıldığına dair çok değerli ve nadir bulunan bir hikâye anlatıyor bize ![]() ![]() ![]() ![]() -Publishers Weekly- "Sizi önceden uyarıyoruz: Bu kitap yüzünden uykusuz geceler geçireceksiniz çünkü onu elinizden düşüremeyeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Roanoke Times- "Sabar'ın kitabı özellikle dikkate değer ![]() ![]() -Philadelphia Inquirer- Babasının geçmişini araştıran bir oğlun sıcacık ve içten hikâyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Tanıtım Bülteninden) Kitap kapağı ![]() |
![]() |
![]() |
|