Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Anne, Bebek & Oyuncak

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çocuk, dvd, hamilelik, seti, özel

Hamilelik ve Çocuk Özel DVD Seti (4 DVD)

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

HAMİLELER İÇİN PİLATES
Pilates; İçsel gücünüzü geliştirmenize, daha düzgün, daha esnek ve daha iyi bir duruşa sahip, dengeli ve kontrol edilebilir bir esnek vucudunuzun olmasına yardım eder Sonuç olarak; daha genç bir görünüş ve kendine daha çok güvenen bir siz Pilates egzersizleri ile kendinize özgü ihtiyaclarınız üzerinde adım adım çalışabilirsiniz Bu benzersiz egzersiz sistemi ile vucudunuzun kontrolünü ele geçireceksiniz

HAMİLELİKTE YOGA
Gebelik süresince düzenli yapılan YOGA programı ile hamile kadının fiziksel kondisyonu korunur Duruş bozuklukları en aza indirilir Solunum ve dolaşım sistemi güçlendirirlir Bulantılara veda edilir Karın kaslarının ve omurgadaki değişikliklerin yeniden yapılandıılması ve kolay doğum sağlanır

HAMİLELİK SONRASI YOGA
Doğum yapmış her kadınında bildiği gibibir bebek dünyaya getirmek,duygusal ve fiziksel olarak ömür boyu yaşanacak en büyük deneyimBu süreç ruhsal gelişim içinde bir vesileHamilelik sonrası yoga yumuşak etkili bir uygulama ile bedeninizle ve yaşam tarzınızla tekrar bağlantı kurmak için geliştirici bir yoldurHamilelik sonrası yoga programı her yaştan ve deneyimden annelerle olan çalışmalar sonunda oluşturulmuş,denenmiş bir programdırEnerjiniz ve sağlığınız yeni dünyaya gelmiş bebeğinizi etkiler,nefes egzersizleri ve ısınma programının ardından güneşe selam serisi ile duruşlara başlanan bu dvd proğramında;yerde yapılan çalışmalarla karın bölgesi ve duruşunuzun düzenlenmesine ve omurga etrafında uzanan kasların güçlenmesi sağlanırBu egzersizleri çalışmamızın amacı fiziksel dayanıklılığımızı geliştirmek,ayakta yapılan çalışmalarla omurga ve bel bölgesini güçlendirmek ve aynı zamanda…

Bugünün çocukları, daha küçük yaştan başlayarak, okul, çevre baskısı, akranları arasındaki yarış ve ailelerin, onlardan bekledikleri başarı nedeniyle yoğun bir stres altındalar Stres onların öğrenmelerini, çevre ile iletişimini, sağlıklarını ve kendine güvenlerini etkilemektedir ÇOCUK YOGASI onların dünyaya bakış açılarını değiştirerek stressiz ve rahat, yeni öğrenme metodları ile şimdiye ve geleceğe hazırlanmalarına yardımcı olur

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Format : DVD
  • Ses : Türkçe
  • Video : 4:3 Full Screen
  • Bölge : 2
  • İzleme Grubu : PG, Değerlendirilmiş ve Sakıncalı Bulunmamış
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 1
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 06092012
34,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com