. Şarkılarla Rock Nickler . * |
09-07-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
. Şarkılarla Rock Nickler . *Sil baştan başlamak gerek bazenhayatı sıfırlamak sil baştan sevmek gerek bazen herşeyi unutmak… Sen korktukça sen kaçtıkça zorba da gelir üstüne Dursun zaman dursun diyorsun da oyun değil ki yaşamak Bana hiç birşey söyleme ateş kül oldu içimde Yalan dostum aşk diye birşey yokaşk dediğin üç günlük eğlencebilemedin beş gün sürsün kapılıp da sürünen çok Çoban oldum gidiyorum yapayalnız bu diyardan Yolum uzun gör güzelimvakit doldu ben gideyim küçük yaşta ağlar oldum fırtınamsın benim Bu kez pek bi afili yalnızlık ağlayan bir kadın kadar düşman Yok olup gitsem de sonumu bilsemölümü tatsam da yenilmem yine de senin için bütün zaferlerim Bir ben anlar severim gözlerinden öperim Altındaki arabayı sat sonra görüşelim Denize açıldım sevmeye sevilmeye anladım sevmek gibisi yokyağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye damlalarda yüzmek gibisi yok Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Altı üstü 5 metreydi dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Git gideceksen bekleme farklı değilsin sen de Hani benim hani benim hani benim olacaktın iki bahar önce okulun bitince bana varacaktın Ben sevmeksevmek isterdim nerden bilirdimsevenler ağlarmış!!!!Düşündürdü yine beni gözlerin bir bakışın içimde ateş olur Aşkınla yandım yandım dayandım da küllere döndüm |
|