|
|
Konu Araçları |
bişi, bnce, bnmdrr, inanamazsınızz, mthş, okuyun, şiir |
Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz Bnmdrr |
04-24-2009 | #1 |
aalperennn
|
Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz BnmdrrSesizce yürüdüğüm yollar hesap sordular bana, bugün oturdum bir bankın üzerdine sebepsizce ve nedensizce akan gözyaşlarıma kimseye gösteremedim (neden)? Çünkü artık onlar kırmızıydı artık yaş yerine kan geliyorduHıçkırığa boğuldum Sanki bir ara engel olamadım içimden gelenlere, içimden ta suramda birşey vardı acıtıyordu içimi sebepsizce sanki, yarama tuz basmıstı bugün birileri, bütün gözler üzerimdeydisanki içimdeki seni gözlerimi kör etmisti Adeta gururumu oksayacak hiç bir şey kalmamıs herşey bana uzak herşey bana yaban gibi, öyle özledimki HAYAL GÖZLÜM seni avuçlarımda tutamadığım yağmurlar kadar hasrettim sana içim acıypr HAYAL GÖZLÜM bugün seni düşünerek oturdum o bankın üzerine bugün senin için döktüm kan kırmızı gözyaşlarımı bugün senin için açtım avuçlarımı ama tıpkı yağmurlar gibi kayıp gittin avuçlarımda, sadece içimdeki sızınla kaldın içimdeki HAYAL GÖZLÜM bugün seni çok özledim, yarında özleyeceğimBunu Bn yazdımm
04-24-2009 | #2 |
KRDNZ
|
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz BnmdrrŞiire ilginiz olması güzel fakat Türkçe'ye de özen gösterirseniz daha güzel olur sanırım:) |
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz Bnmdrr |
04-25-2009 | #3 |
aalperennn
|
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz Bnmdrrhızlı yazıyım derken oldu bi daha ki sefere daha dikkatli olurum |
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz Bnmdrr |
04-25-2009 | #4 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz BnmdrrEllerine sağlık
04-25-2009 | #5 |
aalperennn
|
Cevap : Bnce Okuyun Mthş Bi Şiir Gibi Bişi İnanamazsınızz Bnmdrrönemli deil |
|