Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkı, dallas

Aşk-ı Dallas

Eski 04-21-2009   #1
Equinox
Icon881

Aşk-ı Dallas

Herkes izliyo ne var şu dizide dedim bende izleyeyim Ama önce özet bulayım biyerden okuyayım dedim sanki dallas'ın ceyarsız hali okuyup aydınlanalım efenim

Efenim olay şu:

Adnan bihter'e aşık, bihter behlüle, behlül adnanın yiğeni, behlül elifle nişanlı, elif behlüle aşık ama hilmiyle yatıyor, hilmi nihatın babası, nihat peykerle evli, peyker behlülün eski sevgilisi ve bihterin kardeşi
Beşir nihale aşık, nihal adnanın kızı ve behlüle aşık, beşir adnanın şöförü ve beşirede hizmetçi kız aşık Katya beşirle yatma derdinde ve firdevsin hizmetçisi, firdevs bihterle peykerin annesi ve adnana yanık
Deniz nihalle bülentin mürebbiyesi ve adnana aşık Adnanla bihter evli ama bihter nihalle bülentin annesi değil, bihterle behlül biribirlerine aşıklar ama bihter evli behlül nişanlı

alıntı

Cevap : Aşk-ı Dallas

Eski 04-21-2009   #2
GöKKuŞaĞı

Bu film bu kadar karışık mıydı ya
Teşekkürler Equinox bi film anca bu kadar güzel anlatılırdı

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-21-2009   #3
seyito

Ne oldu ben kimim ha şimdi hatırladım daha yeni bi yazı okuyodum beynim reset çekti :D:D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-04-2009   #4
Equinox

Dizideki yeni sonuçlar böyle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-04-2009   #5
KRDNZ

2 kadın 1 adam olunca aşk aradan çekiliyordu Bu durumda aşk iflas etti sanırım

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-04-2009   #6
Equinox

Arkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum

Bunlar bir dizi oturup ailece izleniyor yaprak dökümü,Aşk-ı memnu ve daha bir çoğu İlişkiler çok yanlış şekilde yansıyor normal ailede olmaması gereken şeyler iki kardeş aynı adamı seviyor amca yeğen aynı kadını seviyor çok ünlü olabilirler ancak çoluk çocuk bunları olabilir gibi algılıyor aslında benim amacım bu bakış açısı ile ne kadar yanlış olduğunu anlatmak

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-04-2009   #7
KRDNZ

Dizilerde o kadar çok şey normal gösteriliyor ki Sadece dizilerde değil kendilerine sanatçı diyen bir baltaya sap bile olamamış abuk sabuk insanlar da yaptıkları sapıklıkları normal diye yediriyor halka Artık ok yaydan çıktı ne yazık ki
Bide işin komik yanı bu kendini bilmezler anadolu kadınını yurdumun temiz insanlarını kendilerinden çok aşağılarda görmüyorlar mı bir kaşık suda boğasım geliyor Satılmış insanlar işte

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-04-2009   #8
Equinox

Çok haklısın sevgili KRDNZ
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com