Aşk-ı Dallas |
04-21-2009 | #1 |
Equinox
|
Aşk-ı DallasHerkes izliyo ne var şu dizide dedim bende izleyeyim Ama önce özet bulayım biyerden okuyayım dedim sanki dallas'ın ceyarsız hali okuyup aydınlanalım efenim Efenim olay şu: Adnan bihter'e aşık, bihter behlüle, behlül adnanın yiğeni, behlül elifle nişanlı, elif behlüle aşık ama hilmiyle yatıyor, hilmi nihatın babası, nihat peykerle evli, peyker behlülün eski sevgilisi ve bihterin kardeşi Beşir nihale aşık, nihal adnanın kızı ve behlüle aşık, beşir adnanın şöförü ve beşirede hizmetçi kız aşık Katya beşirle yatma derdinde ve firdevsin hizmetçisi, firdevs bihterle peykerin annesi ve adnana yanık Deniz nihalle bülentin mürebbiyesi ve adnana aşık Adnanla bihter evli ama bihter nihalle bülentin annesi değil, bihterle behlül biribirlerine aşıklar ama bihter evli behlül nişanlı alıntı
04-21-2009 | #2 |
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Aşk-ı DallasBu film bu kadar karışık mıydı ya Teşekkürler Equinox bi film anca bu kadar güzel anlatılırdı
04-21-2009 | #3 |
seyito
|
Cevap : Aşk-ı DallasNe oldu ben kimim ha şimdi hatırladım daha yeni bi yazı okuyodum beynim reset çekti :D:D:D |
Cevap : Aşk-ı Dallas |
05-04-2009 | #5 |
KRDNZ
|
Cevap : Aşk-ı Dallas2 kadın 1 adam olunca aşk aradan çekiliyordu Bu durumda aşk iflas etti sanırım |
05-04-2009 | #6 |
Equinox
|
Cevap : Aşk-ı DallasArkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum Bunlar bir dizi oturup ailece izleniyor yaprak dökümü,Aşk-ı memnu ve daha bir çoğu İlişkiler çok yanlış şekilde yansıyor normal ailede olmaması gereken şeyler iki kardeş aynı adamı seviyor amca yeğen aynı kadını seviyor çok ünlü olabilirler ancak çoluk çocuk bunları olabilir gibi algılıyor aslında benim amacım bu bakış açısı ile ne kadar yanlış olduğunu anlatmak |
05-04-2009 | #7 |
KRDNZ
|
Cevap : Aşk-ı DallasDizilerde o kadar çok şey normal gösteriliyor ki Sadece dizilerde değil kendilerine sanatçı diyen bir baltaya sap bile olamamış abuk sabuk insanlar da yaptıkları sapıklıkları normal diye yediriyor halka Artık ok yaydan çıktı ne yazık ki Bide işin komik yanı bu kendini bilmezler anadolu kadınını yurdumun temiz insanlarını kendilerinden çok aşağılarda görmüyorlar mı bir kaşık suda boğasım geliyor Satılmış insanlar işte |
|