Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iftar…, sarayda

Sarayda Iftar…

Eski 04-20-2009   #1
Şengül Şirin

Sarayda Iftar…

Sarayda iftar…

Harun Reşid bir Ramazan günü Behlül'e,
-Akşam namazında camiye git,namaza gelen herkesi iftara davet et,der
Akşam olur,namaz kılınır,namazdan sonra Behlül 5-10 kişilik bir grupla çıka gelirHarun Reşid şaşırır:

-Behlül bunlar kim?Ben sana namaza gelen herkesi saraya iftara çağır diye tembih etmedim mi?Sen o kadar cemaatin arasından bir sofralık bile adam getirmemişsin

- Efendimiz,siz bana camiye gelenleri değil,namaza gelenleri
iftara çağır dedinizNamazdan sonra bendeniz cami kapısındadurdum,çıkan herkesehocanın namaz kıldırırken hangi sureyiokuduğunu sordumOnu da yalnız bu getirdiğim kişiler bildiCamiyegelen çoktu ama namaza gelen demek ki yalnız bunlarmış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com