Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
cevizli, hindistan, kişilik, tavuk

Hindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik)

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Hindistan Cevizli Tavuk (4 Kişilik)




MALZEMELER

4 Adet Tavuk Bonfile(180-200gr)

Köri

Tuz

120 gr Un

2 Adet Yumurta

120 gr Hindistan Cevizi

Kızartmak İçin Yağ

Süslemek İçin Limon Dilimleri

HAZIRLANIŞI

Tavuk etini soğuk suyla yıkayın, kagıt havlu ile kurulayın, ortadan 2?ye kesin

Parçaları köri ile oyun, tuzlayın İlk önce ona, sonra çırpılmış yumurtaya, en son rendelenmiş Hindistan cevizine hulayın

Kızartma yağını fritözde veya derin bir tencerede 170 derece ısıtın Tavuk parçalarını bol yağda 7-8 dakika altın rengi olana kadar kızartın, delikli kepçe ile havlu üzerine çıkartın Limon dilimleri ile süsleyip servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.