Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aydır, aşkına, bakıyor, bebek, çocukluk

Çocukluk Aşkına, Sekiz Aydır Bebek Gibi Bakıyor

Eski 04-16-2009   #1
aksel

Çocukluk Aşkına, Sekiz Aydır Bebek Gibi Bakıyor

Antalyalı Tuğba Soyöz birlikte geçirdikleri kazada bitkisel hayata giren sevgilisinin baş ucundan bir an olsun ayrılmıyor

Antalya'da 17 yaşındaki Tuğba Soyöz, birlikte geçirdikleri trafik kazasının ardından bitkisel hayata giren çocukluk aşkı Cafer Sinan Eroğlu'na 8 aydır bir bebek gibi bakıyor Başından ayrılmıyor, tuvalet ihtiyacından, yemeğine kadar her şeyiyle ilgileniyor Antalya Baro Meslek Lisesi öğrencisi 2 genç, 7 Eylül 2008'de bir aile dostlarının arabasını alarak gezintiye çıktı Ancak ehliyeti olmadan direksiyona geçen 18 yaşındaki Cafer Sinan Eroğlu, küçük bir çocuğun aniden karşısına çıktığını fark edince heyecanlanarak fren yerine gaz pedalına bastı ve hızla duvara çarptı Kazadan sonra kısa sürede taburcu edilen Tuğba soluğu Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yatan Cafer'in yanında aldı Genç adam bir ay boyunca hiçbir tepki vermedi Doktorlar, "Yaşamaz" diyordu 55 ay yoğun bakımda kalan, sol gözü tamamen kapanan Cafer, kol ve bacaklarını oynatamaz, hatta konuşamaz halde evine götürüldü

3 GÜN ÖNCE SORMUŞTU
Tuğba artık, midesinden bağlanan bir hortumla beslenen, altına bez bağlanarak tuvalet ihtiyacı giderilen ve hiçbir tepki vermeyen Cafer'in başından bir an olsun ayrılmıyor Cafer'in anahtarcılık yapan babası Hüseyin Eroğlu ise, maddi yetersizlik nedeniyle Cafer'in tam anlamıyla bakımının yapılamadığını anlatıyor Henüz 3 yaşındayken babasını siroz hastalığı nedeniyle yitiren Tuğba Soyöz ise feci kazadan 3 gün önce Sinan'ın kendisine "Yatalak kalsam bana bakar mısın" diye sorduğunu belirterek, "Ben de çok üzülüp 'Saçmalama tabii bakarım' demiştim Bu konuşmadan üç gün sonra kaza yaptık Cafer benim ilk aşkım Beni çok sevdiğini hissedebiliyorum Bu durum düzelecek inanıyorum" diye konuşuyor Cafer'in ameliyatını yapan Yrd Doç Ayhan Mesci ise, "Yaşaması bir mucizeydi ve bunu gerçekleştirdi Daha da iyiye gideceğine inanıyorum" diyor

galip olmak, mağlup olmamak

MKemak Atatürk
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Çocukluk Aşkına, Sekiz Aydır Bebek Gibi Bakıyor

Eski 04-16-2009   #2
Şengül Şirin

Merak ediyorumacaba kız arkadaşı aynı durumda olsaydı ne olurdu?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-16-2009   #3
aksel

kızı cok sevıyosa yapardı bence sevmıosa bıle ya yapmazdı yada ne bılım bızım ınsanımız bıraz duygulu oldugu ıcın en azından yapardı bence :S
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-16-2009   #4
yesimciwciw

Bence seven insan eğer gerçekten seviyorsa sevdiğini her haliyle kabullenir

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-16-2009   #5
bonsoir

Bence yapmazdıErkek tabiatı ,
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-16-2009   #6
gülrüba

Helal olsun tuğbaya gerçek aşk bu işte kadınlar daha duyğusal ve anaç oyüzden kadın bakar ama erkeğin bakacağını sanmıyorum
Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com