Bu Hamile Baba Çok Farklı |
03-31-2009 | #1 |
Şengül Şirin
|
Bu Hamile Baba Çok FarklıBu hamile baba çok farklı Bir erkek daha hamile kaldı Ancak bu hamile erkeğin, diğerinden bir farkı var İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan transseksüel Ruben Noe Coronado Jimenez ikiz bebek bekliyor Guardian gazetesi, 25 yaşındaki Jimenez'in 9 haftalık hamile olduğunu yazdı Jimenez'in hamile olduğu haberlerinin, İspanya'da üreme teknolojisinin kullanımıyla ilgili yeni bir tartışma başlatması bekleniyor Habere göre, Jimenez, 43 yaşındaki kız arkadaşı artık hamile kalamayacağı için cinsiyet değiştirme ameliyatından vazgeçti Jimenez hamile kalmak için İspanya'daki 158 doğum kliniğine e-posta attı, ancak bunlardan Barcelona'daki bir klinikten kendisine yardımcı olabilecekleri yanıtını aldı Jimenez, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Bebek sahibi olmak benim de hakkım Bir aile olacağız Ben bunda bir sorun görmüyorum" dedi Cinsiyetini değiştirmek için halihazırda göğüslerini aldıran ve doğumdan sonra gelecek eylülde tam cinsiyet değişimi için ameliyata hazırlanan Jimenez'in, kimliğinde halen kadın olarak görüldüğü için suni döllenme hakkı bulunuyor Yarı kör olan Jimenez ve kız arkadaşı, bir engelliler derneği adına piyango bileti satıyor 21 yaşında cinsiyet değiştiren Thomas Beatie de eşinin hamile kalamaması üzerine geçen haziranda bir kız çocuğu dünyaya getirmişti |
Cevap : Bu Hamile Baba Çok Farklı |
03-31-2009 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Bu Hamile Baba Çok Farklıİnsanlar iyice iğrençleşmeye başladı neler oluyor böyle Allah akıl fikir versin miğdemi bulandırıyorlar
03-31-2009 | #3 |
|
Cevap : Bu Hamile Baba Çok FarklıAllah akıl fikir versin tek kelimeyle iğrenç ne erkek erkekliğini biliyor nede kadın günümüzde sonumuz hayır olsun |
Cevap : Bu Hamile Baba Çok Farklı |
03-31-2009 | #4 |
delishhhh
|
Cevap : Bu Hamile Baba Çok Farklıtabiki hamile kalması bir erkeğin yada kendini erkek gibi hisseden bir kadının çok etih değil ama şunuda göz ardı etmemek gerekiyor bu tarz cinsel tercihlerde herkes kafasına göre tercih yapamıor biyoloji okuyan arkadaşlar bilirler yada genetikle ilgilenen arkadaşlar bazı insanlar doğuştan kromozom bozukluğuyla dünyaya geliyorlar ve kendi ellerinde olmadan vücut ve beyinleri birbirinden farklı görünebiliyor |
|