![]() |
Seni içimden Terkediyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Seni içimden TerkediyorumSana göçüyorum her sabah ,yolların çıkmıyor aşkıma Unuttuğun yağmurların adı saklımda Seni içimden terk ediyorum ![]() ![]() Susmaktan yoruldum, Kuşlar ve şarkılar bu şehri terk edeli beri ,efkar demliyorum gözlerimde Yaşlarımı yanağıma varmadan öldürüyorum ![]() ![]() Tam ,sancağımdan yaralıyorum kendimi,alnını yüreğime dayadığın güne bakıp Seni içimden terkediyorum ![]() ![]() Ne unutacak kadar nefret ettim,ne hatırlayacak kadar sevdin… Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin Biliyorum… Beni hep bulmamak için aradın ![]() ![]() Yanılğındın yandığımdın,yangındın Sensizliğe yenilmek ,sana yenilmekten zor olsada,ardında Bir sürü belkiler bırakarak Seni içimden terk ediyorum… Şimdi içimizde öldürülecek bir anı bile bulamayan iki yarım kaldık tamamlayamadık Birbirimizi … ![]() Elinden tutamadın yalnızlığın ,saçlarımıda uzaklarına gömdün İçimin mavisi,senin okyanusunda battı Al…Geri veriyorum… Kilitleri hep yanlış kapılara vurdum ![]() Devrilmiş vagonlara dönerken gözlerin,seni bensizliğe terk ediyorum ![]() ![]() Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin Aşk ![]() ![]() ![]() ![]() Ne tuhaf değilmi, İçimi acıtanda sendin,acımı dindirecek olanda… Ya öldür beni dedin, ya da git benden İçi bulanık bir sevdanın ucunda seni, kaybettim…Aldırmadın aldırmalarıma, Bir gecede yakıp yarini Şafaklara sattın ihanetini ,külümü basanlar bile utandı ,yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi… ![]() Seni… Benden…İçimden… ![]() alıntı ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|