Çocuk Gözüyle Aşk Evlilik |
03-11-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Çocuk Gözüyle Aşk EvlilikKİMİNLE EVLENECEĞİNİZE NASIL KARAR VERİRSİNİZ? 'Buna biz karar veremeyiz Tanrı bunları önceden ayarlamıştır Biz de kime takılacaksak bir gün yolda yürürken karşımıza çıkar' _Zeynep 10 yaşında_ - EVLENMEK İÇİN EN UYGUN YAŞ KAÇ OLMALI? 'Yaşla ilgisi yok evlenmek için ***** olmak yeter' _Ali 6 yasinda(bizden akıllı)_ - ANNENLE BABANIN ORTAK YÖNÜ NEDİR? 'İkisi de başka çocuk istemez' _Selin 8 yaşında_ - BİR KIZLA BİR ERKEK ÇIKTIKLARI ZAMAN NELER YAPARLAR? 'Biriyle çıkmak çok eğlenceli Aslında yeterince sabırla dinleyebilirseniz erkekler bazen güzel konuşuyorlar ' _Gamze 8 yaşında (gerçekten 8 mi dersiniz?) _ 'Ilk randevuda birbirlerine yalan söylerler Ama bu yalanlar ikinci kez bulusmak isteyecek kadar ilginç olmali' _Metin 10yaşında (sizce ?)_ - İLK RANDEVUDAN MEMNUN KALMAZSAN NE YAPARSIN? 'Eve gidip ölü taklidi yaparım Ertesi gün bütün gazeteleri arayıp ben öldüm ismimi cenaze ilanlarınıza yazar mısınız derim' _Hüseyin 9 yaşında_ - BİRİNİ ÖPMEK HANGİ ŞARTLARDA DOĞRUDUR? 'Çok parası varsa' _Petek 7 yaşında_ 'Kanunlar en az 18 yaşında olmalısınız diyor ama kanunları bosver' _Cüneyt 7 yaşında (delikanlı çocuk)_ 'Ben öpmem Kadınlar öpünce hemen evlenip çocuk yapmak istiyorlar ben ugraşamam' _Levent 8 yaşında (daha delikanlı)_ - EVLİLİK DİYE BİRŞEY OLMASAYDI NELER OLURDU? 'Hesabını vermemiz gereken bir sürü bebek olurdu' _Murat8 yaşında(çok zekice)_
03-11-2009 | #2 |
su perisi
|
Cevap : Çocuk Gözüyle Aşk EvlilikEline sağlık canım |
Cevap : Çocuk Gözüyle Aşk Evlilik |
03-11-2009 | #3 |
bbk
|
Cevap : Çocuk Gözüyle Aşk Evlilikbunlar gerçekmi? daha doğrusu böyle soruları bu saf sabilere soran zihniyet gerçekmi