Eurosoft Autocad 2010 Görsel Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft Autocad 2010 Görsel Eğitim SetiEurosoft Autocad 2010 Görsel Eğitim Seti AutoCAD 2010 Görsel Eğitim Seti AutoCAD 2010 sürümü ile hazırlanan bu görsel eğitim setinde, AutoCAD 2010 yazılımının yeniliklerini, klavye kısayol tuşlarını, Draw (Çizim) Komutlarını, Modify (Değiştir) Komutlarını Öğrenecek, Örnek uygulamaları izleyerek komutların birbirleri ile ilişkili olarak nasıl kullanıldığını keşfedeceksiniz Set içerisinde yer alan uygulamaları DWG formatında bulabileceğiniz gibi yine set içerisindeki AutoCAD 2010 yazılımının 30 günlük deneme sürümünü sisteminize yükleyerek örnek uygulamaları kendiniz de çizebileceksiniz 8 Saat, 90 Ders ve 25 uygulamadan oluşan setimizdeki eğitim filmini tek seferde izleyeceğiniz gibi dersleri ve uygulamaları tek tek de izleyebilirsiniz Takıldığınız yada merak ettiğiniz herhangi bir komutu tekrar tekrar izleyebilir kendinizi daha hızlı geliştirebilirsiniz AutoCAD ortamında kullanılan çeşitli blok resimleri sizler için derleyerek DVD setimize dâhil ettik Projelerinizde kullanacağınız hazır çizim arşivini DVD setimizin Blok Arşivi bölümünde bulabilirsiniz 2 Boyutlu ve 3 Boyutlu komutları bu set ile öğrenerek, modellerinize Işık Ayarlama, Malzeme Atama gibi özellikleri kazandırabilecek ve 3 Boyutlu tasarım için vazgeçilmez özellik RENDER mantığını kolaylıkla kavrayabileceksiniz Eğitim İçeriği; · AutoCAD 2010 da Neler Yeni? · Draw (Çizim) Komutları · Çizim Ayarları · Modifiy Komutları · 20 Den Fazla 2D Örnek Uygulama · Parametrik İlişkilendirme · Ölçülendirme · Layout İle Çalışma · AutoCAD Araçları · 3D ye Giriş · Katı Model Komutları · Katı Model Düzenleme Komutları · Perspektif ve Bakışaçıları · Örnek Uygulamalar · 2 DVD Den Oluşan Dev Bir Eğitim Seti DVD İçeriği; · AutoCAD 2010 Eğitim Videosu · Draw ve Modify Komutları Videosu · AutoCAD 2010 30 Günlük Deneme Sürümü · Türkçe Yama · 2010 ile Çizilen Örnek Uygulamalar (Dwg) · Çeşitli Sektörlere Hitaben Hazırlanmış Örnek Bloklar Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 35,28 TL |
|