Eurosoft Adobe Flash CS5 İleri Düzey DVD Eğitim Seti |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft Adobe Flash CS5 İleri Düzey DVD Eğitim SetiEurosoft Adobe Flash CS5 İleri Düzey DVD Eğitim Seti FLASH CS5 İLERİ DÜZEY PROGRAMLAMA EĞİTİM SETİ Hızlı, kaliteli ve kolay Bu eğitim seti, Flash bilginizi en iyi seviyeye çıkaracak, hızlı, kolay ve en doğru yöntemleri sizlere sunan profesyonel bir kaynaktır Tasarımcılar ve Actionscript bilgisini gerçek anlamda geliştirmek isteyen kişiler için hazırlanmıştır Eğitim içerisinde 10’larca kod örneği ayrıntılı olarak anlatılmış ve sizlere sunulmuştur Tecrübe ve en iyi içerik OxoTraining’in tüm eğitim setlerinde olduğu gibi, Flash CS5 İleri Düzey eğitim setinde en güncel ve doğru bilgileri size sunmaktadır İçerik ve anlatımlar 1000’lerce öğrenciye anlatımdan ve isteklerinden edinilmiş tecrübeleri sizlere sunmaktadır Uluslararası kalite OxoTraining eğitimleri, dünyada bilişim eğitimlerinde kendini ıspatlamış kurumların eğitimlerin kalitesinde sizlere sunulmaktadır Öğrenme odaklı OxoTraining olarak, “sadece eğitim seti olsun” mantığıyla eğitim üretmiyoruz Sizlere öğretmek amaçlı ve ciddi çalışmalar sonucu eğitim setlerimizi hazırlıyoruz En iyi eğitim seti yazılımı ve fazlası Sürekli sizlerin ihtiyaçlarını dikkate alarak geliştirilen, eğitim seti yazılımını, başka hiçbir eğitim setinde görmeniz mümkün değildir Ekran görüntülerini incelediğinizde, sadece içerik ve anlatım kalitesinin dışında, kullanım yazılımınında özenle hazırlandığını göreceksiniz Yeni özellikler için online güncelleme Bu yazılım, yeni özelliklerle devam edecek ve internet üzerinden yeni versiyonları mevcut müşterilere duyurularak sunulacaktır Ürünü aldığınızda, o ürünün yazılımı üzerine tüm güncelleme ve yeniliklerden faydalanabilirsiniz Arama ve Favori listesi Bu yazılım içerisinde, ihtiyacınız olan kelime bazlı arama ve favori listesi oluşturma gibi özellikler bulunmaktadır Favori listesini, taşıyabilmek ve yedekleyebilmeniz için, export ve import işlemleri de mümkündür Windows ve Mac Os Pc ve Mac işletim sistemlerinde çalışan hibrit DVD olarak sizlere sunulan Flash CS5 İleri Düzey eğitim setini, artık farklı platformlarda da sorunsuz olarak kullanabilirsniz Yakında, iOS-Android OS-Blackbery Tablet OS Yakın zamanda, Android OS, iOS (iPhone/iPad), Blackberry Tablet OS gibi işletim sisteminin olduğu cihazlarda da ürünü kullanabileceksiniz Bilgi ve kaliteli zamanda sunumu OxoTraining eğitim setlerinde, gereksiz harcanan, boşa geçen, plansız, hata vb gibi bölümler bulunmaz Eğitimin her saniyesinde, yeni birşeyler öğrenme akıcılığı aralıksız olarak devam eder Bir eğitim setinde, yeterli zamanda doğru bilgiyi vermek gerekir Bilginin kaliteli olması, doğru cümleler ile sunulması, ekran görüntüsünün konsantrasyonunuzu bozmayacak şekilde ve akıcılıkta olması, eğitimi veren kişinin kendini eğitimleriyle ıspatlamış olması ve iyi eğitmen sıfatında olması gibi bir çok faktör vardır OxoTraining, tüm eğitim setlerinde bunu garanti eder Daha iyisi için OxoTraining olarak, sizlerin kaliteli ve güncel bilgiyi, en rahat şekilde öğrenebilmeniz için çalışmalarına hızla devam etmektedir OxoTraining eğitimlerini aldığınız ve takip ettiğinizde farkı mutlaka göreceksiniz Çözüm odaklı destek OxoTraining ürünlerini aldığınız anda, OxoTraining ve dağıtıcı firma Eurosoft tarafından sizlere sunulan, kaliteli ve çözüm odaklı desteğe de sahip olursunuz Bizler işimizi ve ne yaptığımızı çok iyi biliyor ve sizlere sunuyoruz FLASH CS5 İLERİ DÜZEY 1BAŞLARKEN 11Eğitim Hakkında 2CODE SNIPPETS PANELİNİ KULLANMAK 21Code Snippets paneli ne işe yarar 22Hazır kodları kullanmak 23Yeni kod eklemek 24Code snippets panelinde export ve import 3ACTIONSCRIPT İLE SEMBOL ÖZELLİKLERİNİ KULLANMAK 31Sahne koorinat sistemi 32Sembollerin odak noktasını anlamak 33Mouse Cursor’ünün konumunu kullanmak 34X, Y ve Z Koordinatlarını Değiştirmek 35Width ve Height Ölçüsünü Değiştirmek 36X , Y ve Z eksenleri etrafında Döndürmek 37scaleX, scaleY ve scaleZ Özelliklerini Değiştirmek 38Alpha Değerini Değiştirmek 39İç İçe bulunan MovieClip’lerin yol yapılarını anlamak 4OLAYLARI KULLANMAK 41Mouse_Move olayını kullanmak 42Mouse_Wheel olayını kullanmak 43Keyboard Event’lerini Kullanmak 44enterFrame Event’ini Kullanmak 5DIŞARIDAN DOSYA YÜKLEME İŞLEMLERİ 51Önyükleyici Oluşturmak 52Dışarıdan yükleme mantığı ve dosya türleri 53Dışarıdan Image dosyalarını yüklemek 54Dışarıdan SWF Yüklemek 55Dışarıdan metin dosyası yüklemek 56Loader yapısı oluşturmak 6METİN ALANLARININ ÖZELLİKLERİNİ KULLANMAK 61Metin Alanlarına arka arkaya bilgi eklemek 62Çalışma zamanında Dinamik Metin alanı oluşturmak 63Dinamik metin alanının büyüme yönünü belirlemek 64Background renkleriyle işlem yapmak 65Kenar çizgisi renkleriyle çalışmak 66Şifre alanı oluşturmak ve wheel tekerleğini kullanmak 67Metin alanlarında kısıtlama ve karakter işlemleri 68Metin boyutları ile işlem yapmak 7İLERİ DÜZEY METİN ALANI KULLANIMI 71Font Embed etmek 72TLF metin alanları ile çalışmak 73HTML Tag’larının Kullanılması 74TextFormat ile Stiller Oluşturmak 75Metin alanlarına girilecek karakterleri sınırlamak 8BİLEŞENLERİ KULLANMAK 81Bileşenler nedir? 82Bileşen Panelinin Kullanılması 83Bileşenlerin tasarımlarını düzenlemek 9VIDEO’LAR İLE ÇALIŞMAK 91FLVPlayback Bileşenini Kullanmak 92Dışarıdan Video Yüklemek 93Video kontrollerini oluşturmak 10MOVIECLIP’LER İLE ÇALIŞMAK 1019-Slice Scaling Özelliğini Kullanmak 102Gradient Maske Oluşturmak 103Sembollerde Sürükle-Bırak özelliğini kullanmak 104Linkage özelliğini kullanmak 11PAYLAŞILAN SWF YAPILARI OLUŞTURMAK 111Paylaşılan swf yapısı nedir ? 112Sembolleri paylaşarak ortak kütüphane oluşturmak 113Çalışma zamanında paylaşılan semboller oluşturmak 114Çalışma zamanında paylaşılan sembolleri kullanmak 12SAHNE AYARLARI 121Full Screen Özelliğini Kullanmak 122Sahne boyutları değişince objelerin konumlarını ayarlamak 13SESLER İLE ÇALIŞMAK 131Flash içerisine alınan sesleri kullanmak 132Flash filmindeki ses formatları 133Dışarıda bulunan ses dosyasını yüklemek 134Yüklenen ses dosyasını çalmak ve durdurmak 14FARKLI PROGRAMLAR İLE ÇALIŞMAK 141Photoshop ile çalışmak PSD 142Illustrator ile çalışmak AI 143Fireworks ile çalışmak PNG 15ACTIONS KOD ÖRNEKLERİ KULLANMAK 151Browser da yeni web sayfası açmak 152Sembolleri Cursor olarak kullanmak 153Sürükle Bırak Özelliğini kullanmak 154Animasyonları başlatmak ve durdurmak 155Sembollerin görünümlerini ayarlamak 156MovieClip’lerin pozisyonlarını ayarlamak 157Çalışma Zamanında Yeni bir Metin alanı oluşturmak 158Rastgele rakam oluşturmak 159Çalışma Zamanında Sembollerin seviyelerini ayarlamak 1510Zamanlayıcı oluşturmak ve kullanmak 1511Sayaç Oluşturmak 16ANIMATION KOD ÖRNEKLERİ KULLANMAK 161Klavye ile sembol Kontrol etmek 162Sembolleri sürekli döndürmek 163MovieClip’leri sürekli hareket ettirmek 164MovieClip’leri şeffaflıklarını değiştirmek 17LOAD AND UNLOAD KOD ÖRNEKLERİ KULLANMAK 171SWF veya imaj dosyalarını yüklemek 172Çalışma zamanında kütüphaneden image yüklemek 173Çalışma zamanında kütüphaneden sembol yüklemek 174Dışarıdan Metin yüklemek 18AUDIO AND VIDEO KOD ÖRNEKLERİ KULLANMAK 181Dışarıdaki müziği yükleyip oynatmak ve durdurmak 182Tüm sesleri durdurmak 183Video dosyalarına play-stop-pause eklemek 184Oynatılan videoyu değiştirmek 185Stream video oluşturmak ve oynatmak 19EVENT HANDLERS KOD ÖRNEKLERİ KULLANMAK 191Click ve DoubleClick eventlerini kullanmak 192Mouse’un objenin üzerine gelmesi ve ayrılması için event oluşturmak 193Klavye girdilerini yakalamak ve kullanmak 194Sürekli tekrarlama özelliği gösteren olay kullanmak Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 49,91 TL |
|