Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
eğitim, görsel, seti, windows

Görsel Windows Xp Eğitim Seti

Eski 09-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

[*]Kişisel bilgisayar dünyasında devrim yaratan Microsoft Windows serisinin son sürümünü detaylarına kadar öğreninUygulamalı örnekleriyle beraber 39 konu içeren bu seti tamamladıktan sonra gerek internet dünyasının gerekse multimedya ortamının ve gerekse işletim sisteminin sınırlarını zorlayacaksınızİşte size Windows XP ile gelen kolaylıklardan bir demetYeni ve kolaylaştırılmış bir kullanım deneyimi yaşayın Yeni görsel tasarım, günlük işlerin saptanıp gerçekleştirilmesini kolaylaştırır Yeniden tasarlanan Başlat menüsü, kolay erişim için en sık kullandığınız uygulamaları gruplandırır Birinci sınıf güvenlik deneyimini yaşayın Sisteminizdeki ve "hattınızdaki" verileri şifreleyerek birinci sınıf güvenliğe kavuşun ve işle ilgili önemli verilerinizi koruyun Dahası, yitirdiğiniz ya da çalınan bir taşınabilir bilgisayara erişenler, diskinizdeki dosyalara ulaşamayacaklardır İnternet Bağlantı Güvenlik Duvarı (Internet Connection Firewall), otomatik olarak iletişim ağınızdaki bilgisayarları virüslerden ve İnternetteki yetkisiz erişimlerden koruyacaktır Gerçek zamanlı iletişim deneyimini yaşayın Windows Messengera sahip Windows XP Professional müşterilerinizle, üreticilerle, arkadaşlarınızla ya da iş ortaklarınızla metin, ses, görüntü ve diğer işbirliği araçlarıyla gerçek zamanlı iletişim kurmanıza olanak verirUzaktan Masaüstü Bağlantısı (Remote Desktop) deneyimini yaşayın Yalnız Windows XP Professionalda olan Uzaktan Masaüstü Bağlantı özelliği, Microsoftun Remote Desktop Protocolunu (RDP) kullanarak masaüstü bilgisayarınızda sanal bir oturum başlatmanıza olanak verirOfis dışında çalışma deneyimini yaşayın Geçmişte, taşınabilir bilgisayarınızı bir iletişim ağına bağlamanın en güvenilir yolu bir telefon hattının kullanılmasıydı Şimdi ise, Windows XP Professionaldaki yerleşik kablosuz bağlantı teknolojisiyle kablosuz iletişim ağı bağlantı noktalarının avantajlarından yararlanabilirsiniz Bu noktalar, havaalanları, konferans merkezleri, kafeteryalar gibi kamuya açık noktalarda veya ofisinizde bulunabilir Yardım ve destek deneyimini yaşayın Bir sorunu gidermek ya da bir soruya yanıt almak için Internet üzerinden bir arkadaşınızı ya da uzmanı davet edin Uzaktan Yardım (Remote Assistance) aracı, Windows XP kullanan diğerlerinden anında yardım almanıza olanak verir Yardım istediğiniz kişi yandaki odada ya da bir başka saat diliminde yaşıyor olabilirÇevrimiçi bağlantınız olduğu sürece, yardımcınız uzaktan bilgisayarınızın denetimini eline alabilir Sorununuz giderilirken gerçek zamanlı olarak yapılanları izleyebilir ve yardımcınızla sohbet edebilirsiniz

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 02092012
9,99 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com