Eurosoft Adobe Flash CS5 Eğitim DVD |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Eurosoft Adobe Flash CS5 Eğitim DVDEurosoft Adobe Flash CS5 Eğitim DVD Adobe FLASH CS5 EĞİTİM SETİ Bu eğitim seti, Flash’ı hızlı, kolay ve en doğru öğrenebileceğiniz profesyonel bir kaynaktır 27 Konu ve 153 Ders ile en ayrıntılı flash kaynağı 18 Saat ve HD kalitesinde video anlatım 1200x675px Bilgisayarınıza hiçbir kurulum yapmadan direk çalışabilme özelliğine sahip profesyonel arayüz Ayrıca içerik arasından kelime bazlı arama özelliği yapabilme özelliği ile kolay kullanım Flash’a en en baştan başlayıp kolay ve sade bir dil ile, tasarımcılar için gerekli tüm içeriği kapsamaktadır Bu eğitim setini hazırlayan Ersin Şengül, Flash programını ilk versiyonlarından bu yana kullanmaktadır Flash ile çok fazla proje , oyun, uygulama geliştirmiştir Bir çok projeyi yönetmiş ve profesyonel düzeyde danışmanlık hizmeti vermiştir 100’lerce başarılı öğrenci yetiştirerek eğitim sektöründe başarısını ıspatlamıştır Referansları arasında, uluslararası projeler de dahil olmak üzere, birçok şirket, resmi kurum, üniversite vb bulunmaktadır Flash, sektörde sürekli önemi artarak ilerleyen nadir platformların en önemlilerindendir Bu set ile, geniş dünyaya ilk ve sağlam adımı atmış olacaksınız Flash platform ile, android, iOS, BlackBerry OS işletim sistemleri için uygulama ve oyun geliştirebilirsiniz Hatta Akıllı TV’ler, kiosk cihazları ve birçok ortam içinde profesyonel düzeyde uygulama ve oyun geliştirebilirsiniz Bu eğitim setinin içeriği, her adımını ayrıntılı şekilde öğrenebileceğiniz gerçek anlatımları kapsamaktadır Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 47,08 TL |
|