|
|
Konu Araçları |
bigsoft, eğitimi, ilköğretim, kademe, matematik |
Bigsoft Matematik Eğitimi İlköğretim 2. Kademe |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bigsoft Matematik Eğitimi İlköğretim 2. KademeBigsoft Matematik Eğitimi İlköğretim 2 Kademe [*]Bu Cd-Rom ilköğretim 2 kademede okuyan öğrencilerimiz için hazırlanmıştır Sınavlara hazırlanan öğrencilerimizin zamanlarının ne kadar önemli olduğunun farkındayız Bu yüzden tüm üniteler uzun konu anlatımlarına gidilmeden ilgili formül ve örneklerle anlatılmıştırAmacımız, öğrencilerimizin tekrarlamak istedikleri konulara kısaca göz atabilmelerine ve aradıkları formüllere kolay erişim olanakları sağlamaktırMatematik dersinin yoğunluğunu düşünerek, geometri ile ilgili konuları başka bir cd-rom içerisinde hazırladıkUmarız hedeflerinize ulaşmanızda bir parça da olsa bizim de katkımız olur Hepinize iyi çalışmalar ve sınavlarınızda başarılar dileriz __________________________________________________ _________________________Tüm konular uzun uzun anlatımlarla değil, formül ve örneklerle açıklanıyor Çocuğunuz hem zamandan kazanıyor, hem bilgiye çabuk ulaşıyorOKS ve yıl sonu bitirme sınavlarına hazırlanan tüm ilköğretim öğrencilerimiz için pratik bir kaynak16 ünite, 191 konu başlığı, 300 örnek problemKolay kullanımlı, detaylandırılmış, açılır menü yapısıİstenilen formüle kolayca ulaşım olanağı sağlayan kolaylıklarİnternet üzerinden kendinizi sınayabileceğiniz, tüm konuları kapsayan sorularZaman kaybına son! Unuttuğunuz, hatırlamak istediğiniz formüllere bakmak için bütün kitabı karıştırmanıza gerek yok Konu başlığınıza tıklayın tüm formüller karşınıza gelsin İşte bu kadar kolayKonusunda uzman öğretmenlerce hazırlanan bu ürünle, güvenle sınavlarınıza hazırlanabilirsinizÖrnek problem çözümleriyle konuları daha rahat anlayacak, satırların arasında kalmış çözüm yollarını aramak zorunda kalmayacaksınız İstediğiniz konu, farenizin bir hareketiyle karşınızdaMatematiğin ne kadar kolay olduğunu bu cd-rom’u kullandıkça göreceksiniz Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 19,47 TL |
|