![]() |
Edimax PS1206P Print Server 1P (paralel) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Edimax PS1206P Print Server 1P (paralel)Edimax PS1206P Print Server 1P (paralel) Edimax PS-1206P 1 Paralel Portlu Yazıcı Sunucu 1 Paralel Portlu Yazıcı Sunucusu TCP/IP, IPX/SPX, AppleTalk Ağ Kontrol Desteği LPR, IPP, Raw, DHCP Protokol Desteği Peer-to-Peer ve Sunucu-Tabanlı Yazıcı Desteği Windows, Netware, Mac OS ve Linux/Unix İşletim Sistemi Desteği Web Tabanlı Yönetim Desteği ve Windows Konfigürasyon Programı Uzaktan çıktı metodu seçme PS-1206P yazıcı sunucular çok geniş kapsamlı olarak yazıcı protokollerini LPR, IPP, SMB/TCP ve RAW yazıcı destekler ![]() ağ protokolleri TCP/IP, IPX/SPX, NetBEUI ve Apple Talk gibi protokoller desteği de bulunmaktadır ![]() sunar ![]() Hata toleranslı yazılım güncelleme Artık kullanıcıların güncelleme esnasında herhangi bir hata oluşacak mı diye endişelenmelerine son! PS-1206P yazıcı sunucu kapsamındaki hata toleransı fonksiyonu ile size güncelleme esnasında oluşabilecek bir sorun karşısında ilk veya önceki güncellemeye göre tekrar güncellemenize izni verir ![]() İki amaçlı DHCP sunucu/kullanıcı Yazıcı sunucu, DHCP sunucu gibi davranarak LAN kullanıcıları için otomatik olarak IP adresi temin eder ![]() kullanıcılar için varolan ağları da birleştirir ![]() USB 2 ![]() Yazıcı sunucu USB 2 ![]() getiriyor ![]() ![]() Ezmax kolay kurulum sihirbazı ile her şey çok daha kolay Ezmax kurulum sihirbazı size PS-1206P bağlantılarınızı kolaylıkla yapabilmeniz için yol gösterir ![]() kurulum sihirbazı ile tüm sürücüleri ve gerekli işlemleri tanır ![]() özellikleri ile yazıcı sunucudan diğer tüm ağlardaki kullanıcıları web-browsing desteği ile konfigüre etmenize yardım eder ![]() Teknik Özellikler İşlemci: RISC CPU Flash: 512K NOR Flash Bellek: 2MB SDRAM Printer Port: Parallel Port X 1 Lan Port: 10/100M UTP Port x 1 Güç: 7 ![]() ![]() Güç Kaynağı Boyutlar: 20(H) x 58(W) x 82(D) mm Sıcaklık: 10~55°C Nem Oranı: Maksimum 90% (Non-Condensing) Onay Belgeleri: FCC, CE Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02 ![]() ![]() 43,99 USD + KDV 96,33 TL |
![]() |
![]() |
|