Lockdown by E-View 2.5” Şifreli HDD Kutusu |
09-02-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lockdown by E-View 2.5” Şifreli HDD KutusuLockdown by E-View 25” Şifreli HDD Kutusu
· Kaliteli OLED ekran ve kapasitif dokunmatik teknolojisi · Güçlü ve çizilmez dizayn · Acil data kurtarma sistemi · Güçlü , gerçek zamanlı donanımsal şifreleme LOCKDOWN by E-VIEW 25” ŞİFRELİ HDD KUTUSU Genel Özellikler Şifreleme AES 256XTS/Gerçek zamanlı donanımsal şifreleme sistemi Parola 4-8 Karakterli Parola , OLED Ekran Tuşlar Kapasitif dokunmatik HDD 25” SATA I,II,III (Maks95mm incelik) USB Desteği USB 30 İşletim Sistemi USB Depolama aygıtı tanıyan tüm işletim sistemleri (PC, MAC, NAS, PS3, TV, XBOX) Kutu İçeriği USB Kablo, Kılıf LOCKDOWN by E-VIEW 25” ŞİFRELİ HDD KUTUSU Genel Özellikler Şifreleme AES 256XTS/Gerçek zamanlı donanımsal şifreleme sistemi Parola 4-8 Karakterli Parola , OLED Ekran Tuşlar Kapasitif dokunmatik HDD 25” SATA I,II,III (Maks95mm incelik) USB Desteği USB 30 İşletim Sistemi USB Depolama aygıtı tanıyan tüm işletim sistemleri (PC, MAC, NAS, PS3, TV, XBOX) Kutu İçeriği USB Kablo, Kılıf Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 02092012 75,00 USD + KDV 164,23 TL |
|