Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çağın, mantıklı, modern, sevdalısı

Modern Çağın Mantıklı Sevdalısı....

Eski 03-05-2009   #1
evrem88
Icon47

Modern Çağın Mantıklı Sevdalısı....

Şimdi cevabın sana kalsın modern çağın mantıklı sevdalısı
Umudumu olsun bana bırakCismani,dünyevi hislerin zehirli ipleriyle boğulan gönül;hayali,ruhani,uhrevi bir nefesle dirlir bir gün
insanlar sevda diye andıklarının gerçek sevda sandıklarının aslını anlar bir gün
Ve açılır gerçek sevda sandıklarının tozlu kapağı,kırılır kilit,bozulur mühür
insanların sahte riyasından sıyrılıp sevdanın o saf rüyasına vakıf olur gönül
Sevda iki günlük duyguların iki yüzlü halinden ve menfaatle beslenen sevgilerin ahvalinden ayrılırMaskeler düşer bir birPerde iner ve oyun biter
Masal hep sürse
Ve ben mutlu sonları umarken kaldım bir başıma
Çığ gibi bir çağ kaldı avuçlarımdaSözüm zirveden eteğe düşen ve düştükçe büyüyen bir aşk zihniyetinin tam altında,karlar altında
Eski dünyamızın eski sevdalarına limanda kalmış yolcu gibi bakıyorum
Ah hayat!
Daha onu görmeden sevgilinin zülfüne berdar olan;sevgilinin elif boyundan sonra iki büklüm dala gibi kalan onun peykanını en kutlu hediye gibi gönlünde saklayan divanelerin,viranelerin,biçarelerin halini bu dünyanın perdesinde bulamadığım için olsa gerek
Bir damla gözyaşıyla kendimden akıyorumYakıyorum yalan sevda masallarınıVe bir divan sayfasında hapsedip gülümü bülbül gibi şakıyorumÜstadın kelamıyla vesselam;
"aşk imiş her ne var alemde"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com