yaşamak için sevecekti...ama... |
03-05-2009 | #1 |
evrem88
|
yaşamak için sevecekti...ama...Ölmek üzereydi onu bulduğumda nefes nefese soluyordu kanaması vardı ağlıyordu binlerce yerinden kırılmış hoyratça kullanılıp kıymet bilmeyen ellerde belki de eskidi diyerek bir köşeye atılmıştı gülüşü hala sıcaktı gecenin soğuğuna karşı geliyordu titrek bir sesle birşeyler söylemeye çalıştı bütün cümleleleri devrilmiş özneleri vurulmuş sadece sevdim dedi kırılmıştı yorgundu üşüyordu belki ama hala yaşıyordu herşeye rağmen geri çağırsa aldırmadan yorgunluğuna koşacaktı belki de seviyordu ne kadar acısa da ne kadar kırılsa da sevecekti yaşamak için sevecekti ama ama sordum "neden" gözlerime bakamadı belki utanıyordu belki de kendine kızıyordu anlayamadım kanaması artmıştı ağlaması da eğildim sildim gözlerini tuttum ellerime alıp göğsüme koydum vur dedim sevgisiz geçen dakikaların inadına vur aşkı vur ihaneti nefreti seni acıtan herşeyi bende vur ses kesildi
kanaması durdu ağlaması durdu nefes alıp vermesi durdu zaman acıyı vurdu hiç vurmadığı kadar [alıntı] |
|