Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
işte, taraftarı, trabzonspor

İşte Trabzonspor Taraftarı

Eski 03-04-2009   #1
yesimciwciw
Icon7

İşte Trabzonspor Taraftarı

Bir ana okul da öğretmen kendisinin Fenerbahçeli olduğunu övünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara, aralarındaki Fenerbahçe taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklılar zıpkın gibi kollarıni kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç Öğretmen Zeynep'e neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş; "Ben Fenerbahçeli değilim de ondan", diye cevap vermiş Zeynep Öğretmen, biraz sinirli,"Peki sen nesin o zaman?; diye sormuş "Trabzonsporluyum ben",demiş küçük kız gururla Öğretmen, biraz daha sinirlenerek, Zeynep'e neden Trabzonspor'u tuttuğunu sormuş "Benim annem de, babam da Trabzonsporlu diye cevap vermiş gururla Öğretmen Artık epey kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak, "Böyle saçma Bir sebep olmaz, bir düşün bakalım, annenle baban birer geri zekalı olsalardı sen ne olurdun?" Küçük kız önce duraklar , sonra gülümseyerek cevap verir; "Tabii ki Fenerbahçeli"

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : İşte Trabzonspor Taraftarı

Eski 03-04-2009   #2
VANDETTA

Cevap : İşte Trabzonspor Taraftarı

Güzel fıkraymış

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com