![]() |
Çok Komik Öğrenci Şiirleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çok Komik Öğrenci ŞiirleriKomik Öğrenci Şiirleri Komik Öğrenci Şiirleri Kısa BİR YIL BOYUNCA YATTIk DEFTERİ KİTABI SATTIK DERSLERDE ŞAMATA YAPTIK BÖYLE GEÇTİ BU SENE FERDİ HOCA BİZİ GEÇİRSENE BUGÜNKÜ ÖDEVİ YARINA BIRAKTIK SONRA YAPARIZ DİYE YAN GELİP YATTIK ERTESİ GÜN SÖZLÜDE KAFADAN ATTIK GEÇTİ GİTİ BU SENE UMUT HOCA BİZİ GEÇİRSENE YAZILI OLURKEN HASTAYDIK SÖZLÜDE YA BİLGİSAYARDAYDIK YA KAFEDEYDİK YAĞ ÇEKMEDE USTAYDIK İŞTE GEÇTİ BU SENE AHMET HOCA BİZİ GEÇİRSENE HOCALARI TAKMADIK BOŞA GEÇTİ BU SENE SİZDEN ADAM OLMAZ DESEN DE ANIL HOCA BİZİ GEÇİRSENE RESİM DERSİ DEDİN SEVDİRTTİN GNLÜK DEDİN KAHRETTİN OLMAMIŞ DEYİP MAHFETTİN BÖYLE GEÇTİ BU SENE FATMAGÜL HOCA BİZİ GEÇİRSENE Notlarım Biçim Biçim Ölürüm Bir Beş İçin Hocam Bana Düşmandır Kopya Çektiğim İçin Hele Loy Loy Loy Yine Kaldık Sınıfta Oy Oy Hele Loy Loy Loy Yine Kladık Sınıfta Oy Oy Kopya Çektim Sırada Hoca Geldi O Anda Tam Bir Beş Alırken Sıfır Çıktı Karşıma Hele Loy Loy Loy Yine Kaldık Sınıfta Oy Oy Hele Loy Loy Loy Yine Kaldık Sınıfta Oy Oy Hocanın Boynu Kopa Babamdan Yedim Sopa Dokuz Zayıf Getirdim Yine Kaldık Sınıfta Hele Loy Loy LOy Yine Kaldık Sınıfta Oy Oy Hele Loy Loy LOy Yine Kaldık Sınıfta |
![]() |
![]() |
|