Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
60gb, corsair, cssdf60gbgtbk, force, sata3, ssd

Corsair Force GT 60GB Sata3 Ssd CSSD-F60GBGT-BK

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Corsair Force GT nin 60 GB kapasitesi ile SSD dünyasına adım atın Artık işletim sisteminizi ve sık kullanılan uygulamalarınızı yüksek verimlilik ve yüksek hızlarda kullanabilirsiniz

555MB/s okuma ve 495MB/s yazma hızlarına dayanan veri transfer oranıyla şaşırtıcı düzeyde hız kazanacaksınız Verileriniz çok daha hızlı kopyalanacak, uygulamalarınız hiç olmadığı kadar hızlı açılacak ve sabit diskle sürekli veri transferi gerektiren render gibi işlemler hiç olmadığı kadar hızlı ve verimli işleyecektirOrtalama 2000000 saat çalışma ömrüne sahiptir

Dünyanın lider ve en güvenilir SSD operasyon yongası SandForce sayesinde özellikle AHCI modunda veri iletişimi ortalama 3 ile 6 kat seviyelerinde artabilmektedir

Corsair SSD sürücüler ile birlikte gelen 25" - 35" dönüştürücü ile SSD sürücülerinizi kolaylıkla masaüstü bilgisayarlarınızın 35" lik yuvalarına monte edebilirsiniz

Olağanüstü düşük güç tüketimiyle hem cebinize hem de çevreye duyarlı çalışır Hareketli parça içermediğinden herhangi bir sabit diskten çok daha az ısınır ve kesinlikle gürültü çıkartmazDizüstü bilgisayar kullanıcıları için daha uzun batarya süreleri sağlarWindows 7 TRIM ve RAID desteği ile tüm sistemlerde sorunsuz çalışır

Kapasite
60 GB

Bağlantı Tipi
Sata III

Max Okuma Hızı
555 MB/s

Max Yazma Hızı
495 MB/s

Max 4k Rastgele Yazma (IOPS)
80000

TRIM Desteği
Evet

Boşta Güç Tüketimi
06 Watt

Aktif Güç Tüketimi
25 Watt

Şoka Dayanıklılık
1500 G

Ağırlık
80 gr

Ortalama Ömür
2000000 Saat

Garanti Süresi
3 Yıl

EAN / UPC Kodu
843591013826

Stok Kodu
CSSD-F60GBGT-BK

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Kapasite : 60 GB
  • Bağlantı Tipi : Sata 3
  • Okuma Hızı : 500-600 MB/sn
  • Yazma Hızı : 500-600 MB/s
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 01092012
113,99 USD + KDV
249,61 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com