Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Bilgisayar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
class, hafıza, kartı, micro, verbatim

Verbatim 4 GB Class 10 Micro SD Hafıza Kartı 044011

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Günümüzde mevcut olan en küçük form faktörüne sahip bellek kartı olan SDHC bellek kartları özellikle cep telefonları için tasarlanmıştır; bu küçük bellek kartı çok az güç tükettiğinden cep telefonunuzun pil ömrünü korur Ayrıca GPS aygıtlarında, MP3 oynatıcılarda, dijital fotoğraf makinelerinde ve PDA’larda kullanılabilir

Uyumlu aygıtların listesi her gün artmaktadır; Verbatim microSD bellek kartları SD adaptörle kullanıldığında SDHC yuvası bulunan tüm aygıtlarla uyumludur

Tüm kartlar, dijital varlıkların (resimler, filmler, müzikler, vb…) kişisel kullanıma yönelik bilgisayar ağları üzerinden yasal aktarımını sağlamak üzere en son telif hakkı yönetimi teknolojisine sahiptir

Yüksek Kapasiteli SD (SDHC), SDA 20 standardını temel alan ve kapasitesi 2 GB’tan fazla olan yeni SD bellek kartıdır Sunduğu avantajlar arasında daha yüksek kapasite ve daha yüksek veri aktarımı hızı bulunmaktadır Hız Sınıfı Standardı, performansı Sınıf numarasına göre sınıflandırır ve performansın hesaplanması için yöntem sunar Sınıf 10 şartnamesi en düşük veri taşıma hızının 10MB/Sn olduğunu belirtir

microSDHC Logosu bir ticari markadır

Daha Yeşil, Daha az Plastik
Bu paket bir önceki paketle kıyaslandığında ortalama %90 daha az plastik içerir

Ürün Numarası: 44011
Kapasite: 4GB
Yazma Hızı: 10 MB/Sec
Okuma Hızı: 10 MB/Sec

Ürünün Resimleri:

Ürün Özellikleri :
  • Türü : Micro Secure Digital
  • Kapasite : 4 GB
  • Diğer:
  • Garanti Süresi (Ay) : 24
  • Garanti Açıklama : KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır

Piyasa Fiyatı - 01092012
7,21 USD + KDV
15,79 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com