![]() |
Verbatim 4 GB Class 10 Micro SD Hafıza Kartı 044011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Verbatim 4 GB Class 10 Micro SD Hafıza Kartı 044011Verbatim 4 GB Class 10 Micro SD Hafıza Kartı 044011 Günümüzde mevcut olan en küçük form faktörüne sahip bellek kartı olan SDHC bellek kartları özellikle cep telefonları için tasarlanmıştır; bu küçük bellek kartı çok az güç tükettiğinden cep telefonunuzun pil ömrünü korur ![]() ![]() Uyumlu aygıtların listesi her gün artmaktadır; Verbatim microSD bellek kartları SD adaptörle kullanıldığında SDHC yuvası bulunan tüm aygıtlarla uyumludur ![]() Tüm kartlar, dijital varlıkların (resimler, filmler, müzikler, vb…) kişisel kullanıma yönelik bilgisayar ağları üzerinden yasal aktarımını sağlamak üzere en son telif hakkı yönetimi teknolojisine sahiptir ![]() Yüksek Kapasiteli SD (SDHC), SDA 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() microSDHC Logosu bir ticari markadır ![]() Daha Yeşil, Daha az Plastik ![]() Bu paket bir önceki paketle kıyaslandığında ortalama %90 daha az plastik içerir ![]() Ürün Numarası: 44011 Kapasite: 4GB Yazma Hızı: 10 MB/Sec Okuma Hızı: 10 MB/Sec Ürünün Resimleri: ![]() Ürün Özellikleri :
Piyasa Fiyatı - 01 ![]() ![]() 7,21 USD + KDV 15,79 TL |
![]() |
![]() |
|