Kestaneli Toplar Tatlısı Tarifi |
08-31-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kestaneli Toplar Tatlısı TarifiKestaneli Toplar Tatlısı Tarifi Kestaneli Toplar Tatlısı Yapılışı Kestaneli Toplar Tatlısı Kullanılan Malzemeler Toz haline getirilmiş 2,5 paket çikolatalı bisküvi 1 portakal kabuğu rendesi 1 portakalın suyu 250 gr kestane ezmesi 1 avuç dövülmüş ceviz Tatlının Yapılışı Bu malzemeleri iyice karıştırın Yarım çay bardağı sütü azar azar ekleyerek hamur haline getirin Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayin Bu topları erimiş çikolataya bandırıp dilerseniz antepfıstığı ya da hindistancevizinde yuvarlayabilirsiniz |
|