Ölümsüz Bir Yaratık Bulundu |
01-27-2009 | #1 |
Equinox
|
Ölümsüz Bir Yaratık BulunduÖlümsüz bir yaratık bulundu Sadece filmlerde olur sanıyorduk ama gerçekten varmış Hiç ölmeyen bir yaratık bulundu Yaratık sonsuz bir döngü içinde yaşıyor Binlerce kez masallara, filmlere, romanlara hikaye olan ölümsüzlük sonunda bulundu Okyanusun derinlerinde yaşayan bir tür denizanasının ölümsüz olduğu ortaya çıktı SADECE ÖLDÜRÜLÜNCE ÖLÜYORLAR Bilimadamları yaptıkları araştırmada, Turritopsis Nutricula adlı denizanasının yetişkinlikten sonra, genetik yapısını değiştirerek tekrar çocukluğuna döndüğünü ve bu sürecin sonsuza dek sürdüğü belirlendi Bu denizanaları da Tolkien'in ünlü kahramanları Elf'ler gibi sadece "öldürülünce" ölüyorlar
02-06-2009 | #2 |
kezban
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık Bulunduvavvv canınakesin bu hayvanların anatomisini dna sını falan kurcalayıp insanlar için uygulamak istiyecekler,sonsuza kadar yaşayıpta ne yapacaklarsa:D
02-06-2009 | #3 |
evrem88
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık Bulunduçok şaşrıdım gerçekten bndeilginç |
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık Bulundu |
02-07-2009 | #4 |
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık BulunduAllah'n taktri isde tskler arkdsm |
02-07-2009 | #5 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık BulunduYapısı itibariyle basit görünen bir canlı da var olan müthiş yetenek Takdir-i ilahi Bu güzel paylaşımınız için teşekkürler Sevgili Equinox |
11-16-2009 | #6 |
önder uçar
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık Bulundusonuçta öldürülebiliyorlar ama yani
11-16-2009 | #7 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık BulunduBilimadamlarının yeni uğraşı olsa gerek Teşekkürler Equinox, ilginç bir paylaşım
11-26-2009 | #8 |
|
Cevap : Ölümsüz Bir Yaratık Bulunduvaybe iyiki insanlar ölümsüz değil |
|