Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hamit galatasaraya transfer olacak

Hamit Galatasaray'a transfer olacak"

Eski 01-23-2007   #1
rebellious23

Hamit Galatasaray'a transfer olacak"

Bundesliga takımlarından Schalke'de yönetim kurulu üyesi ve başkan danışmanı Adem Çukur, milli futbolcu Hamit Altıntop'un sezon sonunda Galatasaray'a gelmemesi için hiçbir neden olmadığını söylerken, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" dedi

Schalke 04 Yönetim Kurulu Üyesi Adem Çukur, Galatasaray'a transferi gündemde olan Hamit Altıntop ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hamit, sezon sonunda yüzde 80 Galatasaray'a transfer olacak" dedi

Aynı zamanda Galatasaray Avrupa Taraftarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olan ve Schalke 04 takımında oynayan Türk futbolcuların transferini sağlayan Adem Çukur, "Hamit'in sezon sonunda Galatasaray'a gelme ihtimali yüksek Hamit, profesyonel futbolcu 2007 sezonu sonunda sözleşmesi sona erecek Anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'da oynar" diye konuştu

Zonguldak'ın Çaycuma İlçesine gelerek bir takım ziyaretlerde bulunan Adem Çukur, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e de Schalke 04 Kulübü'nün atkısını hediye etti Adem Çukur, Başkan Gülşen'in isteği üzerine Hamit Altıntop'u Çaycuma'ya getirme sözü de verdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com