Benden Gidiyor Musun Yoksa ?... |
01-16-2009 | #1 |
pesimistt
|
Benden Gidiyor Musun Yoksa ?...Bir serinlik var zamanın dansında Bak rüzgar da çıktı üstelik Halbuki mevsim de yaz ama Senden yana tüm olasılıklar Yorgun göçmen kuşların bile yanında Bensiz ne varsa sende tesadüf değil elbet Neyse boşver aldırma sen bana Bak herşeyini hazırladım Terliklerin , pijaman , resimlerin Bu ise , hep bulutlarla sardığın kalbin Al bak bu da bir türlü uzatmadığın elin Hadi elinden vazgeçmiştim de Ben nasılsa tek başıma taşırdım dünyayı Ama niyeyse hep kilitliydi ya kapıları yüreğinin Ne zaman bulurdun anahtarını sence Çünkü bana , kaybettim demiştin Neyse boşver aldırma sen bana Çimleri biçtim bu sabah Elmalar kızarmaya başladılar Armutlar düşmelerde artık Gülleri budadım ellerimi kanata kanata Sonra baktım da Taflanların ilk boy atışı sen gideli Köşegenleştiremedim niyeyse bu defa Ürpermeleri giyindim ilk kez oluyor Sanki kış rüzgarıydı dolaşan saçımda Hala yaz bitmediydi oysa Boşveeer sen bana bakma Bak herşeyini hazırladım Duyguların bu pakette Yarım yamalak sevgilerinle Soğuk bakışların da bu büyük olanda Bunlar anlayışsızlıkların kıskançlıkların Ve hoşgörüsüzlüğün de işte bunda Tembelliğin sığmadı çantalara Onları cebine al Belki daha iyi duracaklar orda Boşver sen aldırma bana Yarın mı gelirsin eşyaların için Haa unutmuşum bak Öfkelerinle sitemlerin de kapının tam arkasında Sakın unutma onları , bozulmasınlar Soran olursa mı ne mi derim Benden gitmeye karar vermiş derim olmaz mı Benden gitmeye karar vermedin mi yoksa Tanrım yanlış mı anlamışım ben Hay Allah hava diyorum hava Neeee kar mı yağıyor oralardaaaa ? Nilgün Paksoy
02-14-2009 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Benden Gidiyor Musun Yoksa ?...Boşveeer sen bana bakma Bak herşeyini hazırladım Duyguların bu pakette Yarım yamalak sevgilerinle Soğuk bakışların da bu büyük olanda Bunlar anlayışsızlıkların kıskançlıkların Ve hoşgörüsüzlüğün de işte bunda Tembelliğin sığmadı çantalara Onları cebine al Belki daha iyi duracaklar ordaTeşekkürler |
|