Amerika'dan Yılın Fıkrası |
12-25-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Amerika'dan Yılın FıkrasıAmerika'da adamın biri işine giderken birden anormal
bir trafiğin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadirBir süre sonra arabasının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camını açar -Ne var, ne olmus acaba -Teröristler Bush'u yakaladılar Eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış -Haa şimdi anladım bu trafiği -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak ? -Valla yaklaşık olarak 5 'er litre !!
12-25-2008 | #2 |
KallaviOrhan
|
Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıHahaha:partytime: teşekkrler |
Cevap : Amerika'dan Yılın Fıkrası |
02-16-2009 | #3 |
MİSAFİR
|
Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıAYYYYYYYYYYYYYYY ÇÇOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKK KOMİKKKKKKKKKKK BENDEN DEE 11111111111 VARİL BENZİN |
02-21-2009 | #4 |
dejavu2009
|
Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıPetrol ofisinden dilediğiniz kadar çekin |
02-21-2009 | #5 |
sonic
|
Cevap : Amerika'dan Yılın Fıkrası:D çook komik sağol ya bu fıkraları nerden buluyorsunuz anlamadım:D
---CRYSİS PLAYER--- ---CoD PLAYER--- ---CRYSİS WARS--- ---CoD-CoD2-CoD4-CoD5 ---Battlefield Series--- -----Usta Oyuncu----- Pc sorunlarınız için İrtibata Geçin -- Yıllar Sonra Sonic geri döndüüü [forumsinsi] |
02-24-2009 | #6 |
efobedo
|
Cevap : Amerika'dan Yılın FıkrasıSüpersinMükemmel Bende buna benzer bir fıkra biliyorum oda güzeldi tam hatırlarsam konu açarım
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|