Annelerimizden neler öğrendik!!!! |
12-22-2008 | #1 |
bonsoir
|
Annelerimizden neler öğrendik!!!!İYi yapılmış bir işi taktir etmeyi) -Bana bakın ,çıkın birbirinizi dışarda gebertin,evi daha yeni temizledimm DuAların gücünü ::::: --Yat kalk dua et ki, baban müzik setinin bozulduğunu fark etmedi Zamana karşı yarışmayı :::: ---O oyuncaklarını topla ,yoksa bir tekme koydumu karşı sahilden toplarsın onları Mantıklı düşünmeyi::::: --Ben öyle diyorsam ,öyledir İleri görüşlü olmayı::::: ---Çıkmadan önce temiz bir çamaşır giyYolda Allah korusun başına bir iş gelir,kirli çamaşırlarla etrafa rezil olursun Hayatın traji komik yanlarını::::: --Sen daha gülmeye devam et,birazdan ben seni tam güldürücemmm Hayatın çelişkilerle dolu olduğunu:::: Kapa çeneni ve çorbanı içç Dayanıklı olmayı::::: --O ıspanak bitene kadar sofradan kalkmak yokkk Hava tahmini raporu yapmayı:::: --Şu dağınıklığa bakYabancı biri görse odanın tam ortasından kasırga geçmiş sanır Abartmayı:::::: --Sana 500 bin defa dedim;kirli ayakkabılarla içeri girme diye Davranış psikolojisini::::::: ---Babana çekeceğine birazda bana çeksen ne olurdu kii Sabırlı olmayı:::::::::::: ----Baban eve gelsin,sen görürsün Hakkımızı alacağımızı::::::: ---Eve vardığımızda ben sana ne yapacağımı biliyorumm Diyalog kurmayı::::::: ---Sana bir şey sorduğumda cevap ver!!!! --Ne söyleyeyim anne ??? ---Sus konuşmaa!!! Tıp bilgilerini::::::: --Gözlerini şaşı yaparken, bir gün öyle kalıcan görecen gününü Olgun olmayı:::::: ---Bu tabağın hepsini bitirmezsen büyüyemezsin Genetik bilgileri:::: --Sende o lanet olası babana çektin !!! Bilgeliği::::: ---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr Bunları annelerimizden öğrendik!!!!!!! DostÇa KalıN:56:58 alıntı |
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!! |
12-27-2008 | #2 |
geç bunları
|
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!- OLAĞANÜSTÜ DURUMLARA HAZIRLIKLI OLMAYI öğrendik: "Dinleme bakalim anne sözü dinlemee!!! 'Kafana meteor düşücek kenara cekil' diye bağırsam onu bile dinlemezsin di mi!!!!" - KISKANMAYI öğrendik: " Dünyada senin annen baban gibi mükemmel bi aileye sahip olmayan kaç milyon çocuk var biliyo musun ?!?!? |
12-27-2008 | #3 |
detay
|
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!ehehe çok hoş ya valla çogunu duydum annemden |
12-27-2008 | #4 |
tiryaki5759
|
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!Anne hakkı yokturÇünkü Hakkı erkek ismidir:) Paylaşımın için teşekkürler |
12-28-2008 | #5 |
inci_tanesi
|
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!güsel bi yazıydı tşkrlr :)
12-28-2008 | #6 |
meLankoLik_asaLet
|
01-16-2009 | #7 |
_filiz_
|
Cevap : Annelerimizden neler öğrendik!!!!Bilgeliği::::: ---Benim yaşıma gelde anlarsın o zaman Veeee Adaletii::: Bir gün seninde çocukların olacak inşallah onlarda sana senin şimdi bana yaptıklarını yaparlarrr ben annemden bunları öğrendim emeğe sağlık çok güzel olmuş |
|