Özür dilemiyorum!!! |
12-20-2008 | #1 |
punisher
|
Özür dilemiyorum!!!AYDIN SAPMASI VE OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET !!! Degerli okur , Degerli grup yonetimleri, Bilindigi gibi Ulkemizde AYDIN SAPMASI vardir Aslinda bu sapmaya ugrayanlari "AYDIN" olarak nitelemek yanlistir Bu niteleme ,gercek ulke aydinlarina haksizlik olmaktadir Aydinlanma sapkinligina ugrayanlar, Kuresel efendilerinin yaninda diz cokerek saf tutarlar Avuclarini hizmetlisi olduklari efendilerine acarlar Yurekleri ve beyinleri disa bagimlidir Bir sirt oksanmasina neler satmazlar ki ! Vatan , Millet , Bayrak , Bagimsizlik ONLAR icin anlamsizdir Guclu olana ve hizmetlerini odullendirenlere hizmeti severler Kendi soylemleriyle , iki kadin memesine vatanlarini satarlar ! Kapitalizmin ,pembe emperyalist gulucuklerine kur yaparlar ! Emperyalist baronlarini cok severler !!! Bildigimiz gibi bu sapmaya ugramis olanlardan, Prof Ahmet İnsel, Prof Baskin Oran, Dr Cengiz Aktar, Gazeteci Ali Bayramoglu , Ermeni'lerden ozur dileme kampanyasi baslatmislardir Bu konuda kaleme aldigim asagidaki yazi sonrasi degerli ProfDrDAli Ercan bu konuda bir imza kampanyasi onermistir Degerli dostlar , Imza kampanyasinin saglikli yuruyebilmesi icin , TEK BIR ve GUVENILIR bir site sahibinin bir link acarak bu kampayayi ustlenmesi gerektir Gorebildigim kadariyla , YURT DISINDA YASAYAN VATANDASLAR KURULU Bu konuda duzenleme yaparak , kullanisli bir link acmistir Sizleri asagidaki linkte ; OZUR DILEMIYORUM KAMPANYASINA DAVET EDIYORUM Lutfen siz ve aile bireyleriniz linki tek tek imzalayiniz Bu duyuruyu olabildigince cevrenize iletiniz Katilimlarini isteyiniz Özür Dilemiyorum – I Do Not Apologize http://wwwyyvdkusaorg/
12-20-2008 | #2 |
bonsoir
|
Cevap : Özür dilemiyorum!!!Önce ılımlı yaklaştılarSonra özür diliyorlarrrrŞimdi de Ermenilere toprakları iade edilmesi isteniyor AİHM tarafından ,yoksaaa büyük para cezaları varrr hımmmSonrada ayaklarına kapandıracaklarBU nE sAÇmalık yAAaaaaaaaBu ülke de burada sona ErerrrrrSon perde:wallbash: Türkleri hiçbir zaman savaşla yenemezsinizOnları ancak iç isyanlarla ,teröristlerle ,hiileyle yenebilirsiniz Buyrun size güzel bir sözHemde Yunan Atasözlerinden23 |
|