İki Yol |
12-15-2008 | #1 |
su perisi
|
İki Yolİki yol var gidebildiğim Biri sana giden Diğeri Ölüme Sana giden yolda Trafik kontrolleri var, Oysa bende Ehliyet Yok ! Diğer yol serbest, ama Ona gidecek İstek Yok ! |
Cevap : İki Yol |
12-15-2008 | #2 |
su perisi
|
Cevap : İki YolÜç tek gül var sevgilim, Beyazı Benim Kırmızısı Sensin Pembesi Aşkımız Ben seni terkedersem Beyazı Sen Beni Terk edersen Kırmızısı Tanrı bizi ayırırsa Pembesi SOLSUN !! |
Cevap : İki Yol |
12-15-2008 | #3 |
su perisi
|
Cevap : İki YolBana bunu yapmayacaktın Öyle sırtımdan vurmayacaktın beni Gelişin gibi onurlu olmalıydı gidişin Ve öylesine gururlu bitişin Gel gör ki kötü oynadın bu oyunu Erken düştü masken yüzünden Demek ki sen içimde büyüttüğüm bir dev değil Bir hiçtin,Görüyorsun işte GittinVe de bittin Bana bunu yapmayacaktın Böyle bir hancerle yıkmayacaktın beni Bir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izlerin Nasıl kirlettin o tertemiz aşkımızı? Yoksa ben mi yanlış tanıdım seni? Yoksa hep böyle kirlimiydi senin denizlerin? İşte ellerimde,Suç ortağı bir sinema bileti Bir pastahane köşesi,Bir tiyatro gişesi Bu kadar ucuza gitmeyecektin Sigara dumanlarında harcamayacaktın bu aşkı Ve aşk cellatlarına meze yapmayacaktın beni Şimdi boş bir mezar bulsam Seni böylesine sevdiği için; Oraya gömerdim kalbimi Bana bunu yapmayacaktın Böyle küstürmeyecektin şiirlerimi Kan kırmızısı yağmurları yağdırmayacaktın gecelerime Kanatlarını kırmayacaktın hatıralarımın Çıldırtmayacaktın Artık adın ihaneti çağrıştırıyor bana Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehirini Bilmiyorum,Şimdi hangi yüreğe saplıyorsun O acımasız hançerini Unutma ki;Yasaklanmış kitaplarım gibisin artık bana Bundan böyle Yaklaşmam yasak Dokunmam yasak Ve Sarılmam yasak sana |
|