Rahat Uyuyor Musunuz? |
12-10-2008 | #1 |
GöKKuŞaĞı
|
Rahat Uyuyor Musunuz?sıcacık yuvanızda mutlu musunuz? en güzel yemekleri lezzetle yiyiyor musunuz? çocuğunuza en güzel oyuncakları aldınız mı? eşinizle,çocuklarınızla hep mutlu ve beraber misiniz? Ben rahat uyuyamıyorumyumuşacık yataklar taştan farksızevet,kardeşlerimin üzerine bomba yağıyorken,çocuklar her uçak geçtiğinde korkarak çaresizce annelerine sarılıp ağlıyorken,her an ailesine birşey olur korkusuyla babaların gözüne uyku girmezken,BEN RAHAT UYUYAMIYORUM Hiç deniz görmeyen,son oyuncakları taş yığınları altında kalan,ışığa,çikolataya,temiz kıyafetlere ve hatta ailesine,ülkesine hasret çocukların feryatları UYUTMUYOR BENİ Kaçmaktan yada sığınaklara girmekten başka ellerinden birşey gelmeyen annelerin gözyaşları,yaralı çocuğunu iyileştirmek için çırpınan babanın çaresizliği UYUTMUYOR BENİ İSLAM ÜLKELERİNDE SAVAŞLAR GİTGİDE KIZIŞIYORMAZLUMLARIN AHI GÖKLERİ TİTRETİYORDA BİZİM YÜREKLERİMİZİ TİTRETMİYOR Ve benim elimden hiçbirşeyin gelmemesi BENİ UYUTMUYOR -alıntı-