![]() |
Bir de Siz Okuyun Bakalım |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
Bir de Siz Okuyun BakalımKaymakamın yardım teklifini kabul etmedi ![]() ![]() ![]() Kaymakam Yıldız, 3 çocuk ve 10 torun sahibi olan, 5 nesli gören 102 yaşındaki Hatice Aktaş'ı bayram dolayısıyla ziyaret etti ![]() Yıldız'ın elini öperek “Bir isteğin var mı, ben kaymakamım, sana yiyecek göndereyim, kömür vereyim” teklifinde bulunduğu yaşlı kadın, “Oğlum, buraya kadar geldin, beni bahtiyar ettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yanıt karşısında duygulandığı gözlenen Kaymakam Yıldız, “Aman Allah'ım, 102 yaşındaki tarih gibi olan bir nineden bu sözleri duymak bu milletin öz karakteristik yapısıdır ![]() ![]() Kaymakam Yıldız'a anılarını anlatan Hatice Aktaş, iki dayısının Çanakkale'ye gidip geri dönmediğini, babasının İstiklal Savaşı gazisi olduğunu, çocukluğunda evini basan çetenin teyzesi, anneannesi ve bir dayısını ayaklarından astığını belirtti ![]() Aktaş, Büyük Önder Atatürk öldüğünde ağlayıp bayıldığını, her gün namaz kıldığında Atatürk için de dua ettiğini söyledi ![]() Bu arada, astım hastası olduğu bildirilen Hatice Aktaş için yakınları Kaymakam Yıldız'dan sert yatakta sırtının su toplaması nedeniyle yatak istedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir de Siz Okuyun Bakalım |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bir de Siz Okuyun BakalımHelal olsun bu teyzeye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bir de Siz Okuyun BakalımTürk halkının bu yönlerini çok seviyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gizem88
|
![]() Cevap : Bir de Siz Okuyun Bakalımgerçekten güsel yazmışın teşekkür:sm_sleep: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : Bir de Siz Okuyun BakalımAllah bu nur yüzlü ninemiz ve onun bilincinde olan herkesten razı olur inşaallah teşekkürler şengül ![]()
![]() |
|