![]() |
Yuh Olsun.... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Yuh Olsun....Vaktiyle bir beldede, dinini seven, emirlere uyup haramlardan sakının salih yaşlı bir zat varmış ![]() Kimseye yük olmaz, kendi halinde sakin bir hayat yaşarmış ![]() ![]() ![]() İnsanlar bunun sebebini bir türlü anlayamaz ve böyle söylemesinin sırrını da bir türlü çözemezlermiş ![]() ![]() ![]() ![]() Her nefs ölümü tadacağı için, bu zat da bir gün vefat etmiş, Hakkın rahmetine kavuşmuş ve haber kısa zamanda yayılmış ![]() Herkes, cenazesinin kalkacağı camiye koşmuş ![]() ![]() ![]() İçinden; “O herkese ‘Yuh olsun’ derdi ![]() ![]() Hemen arkasından da; “Sana da yuh olsun” deyivermiş ![]() ![]() Omuzlardaki tabut sallanmaya başlamış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkasından tabutuna uzanmış, kapak örtülmüş ![]() ![]() ![]() ![]() “Hayatım akıp gidiyor ![]() Netice olarak, İbrahim Desuki hazretlerinin buyurduğu gibi: “Vakitlerinizi israf etmeyiniz ![]() ![]() ![]() Dünya hayatı çok kısa, ahiretin azapları ise acı ve sonsuzdur ![]() ![]() Dünyanın, güzelliğine ve tadına aldanmamalıdır ![]() ![]() Dünyanın görünüşüne aldanmak akılsızlıktır, ahmaklıktır ![]() ![]() Nefslerimizin kötülüklerinden ve işlerimizin bozuk olmasından ALLAH'ü teâlâya sığınmalıyız ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yuh Olsun.... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Yuh Olsun....Çok güzel bir paylaşım emeğine sağlık sudenaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yuh Olsun.... |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Yuh Olsun....ilginiz için teşekkür ederim çok etkilendim bu yazıdan paylaşmak istedim eğer bende hayatımı boşa geçiriyorsam banada yuh olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|