![]() |
20 Saniyede Neler Olabilir? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() 20 Saniyede Neler Olabilir?![]() Seytan hizmetci kiligina girmis ve yirmi sene Cuneyd-i Bagdadi Hazretleri'nin yanina gidip gelmisti ![]() Bir turlu gonlune vesvese vermeye, ona istediklerini yaptirmaya muvaffak olamamisti ![]() - Ey Ustad! Yoksa siz benim kim oldugumu biliyor musunuz? dedi ![]() Hazreti Cuneyd: - Sen lanetli Iblissin ![]() ![]() Seytan: - Ey Sultanu'l Muhakkikin! Sizin kadar yuksek dereceye ulasan baska bir buyuk zat tanimiyorum ![]() ![]() - Defol mel'un! Simdi de beni kendini begenme hastaligina dusurerek mahvetmek mi istiyorsun! Yirmi senede yapamadigini yirmi saniyede mi yapacaksin? Yikil karsimdan! diye bagirdi ![]() Insanin en zayif damari "Sensin!" denilerek, koltugunun altina girmektir ![]() Nice cahil, gunahkar, kendisini alim ve faziletli zannederek bu sekilde Islam'a zarar vermis, verdirilmistir ![]() Gunumuzun de en teklikeli hastaliklarindan da birisi budur ![]() Allah bizi bu hastaliktan korusun! AMIN!
![]() |
![]() |
Cevap : 20 Saniyede Neler Olabilir? |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : 20 Saniyede Neler Olabilir?Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : 20 Saniyede Neler Olabilir? |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : 20 Saniyede Neler Olabilir?aminn ![]() ![]() harika bi paylaşm olmş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|