Aşk Yakar Sen Ona Yyma Emi |
11-19-2008 | #1 |
|
Aşk Yakar Sen Ona Yyma Emi''Aşk'' Yakar Sen O'na Uyma Emi?
Ne fırtınalar atlattı bu yurekNe yangınlar söndürdü içinde Kül oldu umutları ,hayallerii Hep acının ıçinde buldu kendını sebepsiz ''Yoruldum,bıttım,tukendım'' derkenSEN cıktın karsıma! Kanayan yarama merhem oldu o gözlerın Kendımı hapsettıım o karanlık dunyamdan cıkarıp,masmavı hayellerle bulusturdun benı O kadar masum,okadar içtendiki yuregınBenı kendıne hapsettı Hayellerımın yerınıı; acı,huzun,gozyası alalıı ılk kez hayat bana güldüSenı cıkardı karsıma hıc beklemedıgım bı anda İyikide cıkardı! İyıkı bendesın Iyıkı sende yuregım O kadar cok ıyıkı varkı sana daıir sayabılecegımSözcukler kıfayedsız kalıo bı yerde ıcımdekılerı anlatmaya Suan okadar cok mutluyum kııVe bır o kadarda korkuorum Bu ruyadan uyanmaktan korkuorumSenı kaybetmekten, tekrar acı cekmekten korkuyorum Bi an gelıp kayıp gıdecekmıssın gıbı gelıyo ellerımden Aglıyorumacı cekıyorum ıcten ıceAsk bu olsa gerekAcıyla iç içe Sende bılıyosun aslında ''Aşk'' yakar Sen O'na uyma emi guzel gözlum Benı ''senden'' Senı ''benden'' Askı ''yuregımızden'' Alma! Bırak açmaya devam etsın kalbımızde askın cıceklerı, Koparma! Askı sen varsın dıye sevdımBenı aska küstürme Ne olursa olsunn gıtme Bitme! |
|