Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
balkan, ihr, ith, matbaacılık, san, tic, şti

Balkan Matbaacılık İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Eski 08-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Balkan Matbaacılık İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

* Balkan Matbaacılık İth İhr San Tic Ltd ŞtiAlemdağ C N:53 Yıldırım Psj K:1, Merkez M , Alemdar, Ümraniye - İstanbul :
(0216) 3297864, (0216) 6340181, (0544) 8404077 :
(0216) 3356981 wwwbalkanofset@hotmailcom Sektör:Matbaa (Basımevleri)Firmamız 1968 yılında Ümraniye'de kurulmuştur Birçok sektöre hitap etmektedir Bünyesinde grafik tasarım atölyesi, mücellithane, ofset baskı atölyesi, yapıştırma atölyesi bulundurmaktadır

Bilgisayar formu, fatura-irsaliye maliye ile anlaşmalı Tahsilat makbuzu, gider pusulası, zarf çeşitleri, antetli kağıt, etiket, davetiye çeşitleri, bilgisayarda form, çok renkli kartvizit, özel kartvizit, kaşe imalatı, boşür, katalog, tebrik, promosyon, afiş, insert, ambalaj

En uygun koşullarda sizlere hizmet vermeyi kaliteden ödün vermeden zamanında işleri teslim etmeyi hedef seçtik Çağın gereği ve vazgeçilmezi internet yoluyla yada posta yoluyla siparişlerinizi verebilirsiniz, size söz verilen tarihtede İstanbul içine Balkan Ofset'in kendi servis araçlarıyla İstanbul dışana MNG Kargo aracılığıyla siparişleriniz ulaştırılırÜrün KategorileriMatbaa (Basımevleri) Ciltevleri Reklam ve Tanıtım Malzemeleri Resim, Afiş ve GrafikAktiviteciltgrafik tasarımıÜrünlerafişlerbaskıbroşürlerdaveti yedeğerl i kağıtlarentetli kağıtlaretiketfaturalarkartvizitlerkataloglarmek tu plaşma için basılı malzemeleroffset baskıreklam broşürleritakvimlerzarflarServislerkişiye özel kartvizitlerön baskı işlemleri BankalarBüro Makineleri ve MalzemeleriBüro MobilyalarıDanışmanlık - İnsan KaynaklarıPatent ve Marka Tescil BürolarıSigorta ŞirketleriYangın Söndürme MalzemeleriDanışmanlık - Yönetim DanışmanlığıMali Müşavirler ve Müşavirlik Büroları

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com