Mucize Yaratan 27 Sihirli Söz |
08-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mucize Yaratan 27 Sihirli SözMucize Yaratan 27 Sihirli Söz İşte ilişkilerde ve evlilikte içtenlikle söylendiğinde mucize yaratan 27 sihirli söz: 1)Benim için hiç bir şeyle kıyaslanamayacak kadar çok değerlisin 2)Sana saygım sonsuz 3)Sana olan sevgim hep devam edecek 4)Sana olan aşkım gelip geçici değil, sonsuza kadar yaşayacak 5)Anlattıklarını dikkatle dinliyorum 6)Benim için çok önemlisin 7)Mutluluğumu senin hayatımda olmana borçluyum 8)Sahip olduklarıma sen olmasaydın sahip olamazdım 9)Ailen benim için çok önemli 10)Senin için yapamayacağım hiçbir fedakarlık yok 11)Bugün harika görünüyorsun 12)Giydiklerin sana çok yakışmış 13)Seninle, hayatımdaki her şey anlam kazanıyor 14)Kendini suçlamana gerek yok, hepimiz hata yapıyoruz 15)Seni çok iyi anlıyorum 16)Yine harikalar yaratmışsın 17)Aklınla, zekanla ve başarılarınla övünüyorum 18)Sana her zaman her konuda güvenirim 19)Seninle konuşmak, karşılıklı birer kahve içmek, beni her zaman mutlu eder 20)Sen gökyüzünü aydınlatan yıldızlar gibisin Seni gördüğümde her zaman yüreğim aydınlanır 21)En karamsar zamanlarımda bile sesini duymak beni heyecanlandırmaya ve mutlu etmeye yetiyor 22)Tek başımayken olayları değerlendirdiğimde, sana karşı hatalı davrandığımı anlıyorum Bu nedenle senden özür diliyorum 23)Aileni uzun zamandır görmüyorum Çok özledim Bu hafta sonu davet edelim 24)Bu konuda kaygı duymana gerek yok, el ele verir, tüm sorunları aşarız 25)Seninle birlikte olduğum için çok şanslıyım 26)Seni üzen davranışlarım varsa bunu tartışmaya hazırım 27) Seninle hayatı şiir gibi yaşıyorum |
|