Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
elzemim

Elzem'im ...

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Elzem'im ...

SABRIM’ sın

Acıya minnet eden bir cocuğun ellerine tutuşturulmuş ekmek gibi bereketli yüzünSu gibi aziz hayat kadar elzemve nefes kadar sonsuz bir cansın senAkşam kuytularında yalnızlığın ayak dibinde düşmüş benliğimin gözlerinde tekrar hayatı kazanmasıydı
Takâtim dayanağım sabrımsın SEN Soğuk ve yapay cocuklarla bastırılmamış cocuksu düşlerimin yeniden sabırla örülüşüydü yüzündeki tebessümlerEzberimsin evvelim ezelim ve ebedimsin Sebebim nefesim ve ahirim
Sen çaresizliğin ayak uçunda demlenen yüreğime armağan edilen sonsuzluk hediyesi Sen göğsümde taşıdığım eşsiz paye
Sen benim acıya dayanma gücüm sen benim yüreğime işlenmiş sabrımsın

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com