![]() |
Zaman Yaralısı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zaman YaralısıZamana bırakmak öylemi ![]() ![]() Kağıt kalem de bir yere kadar, yazmanın içi dışı komple sessizlik telaşı ![]() ![]() Sakladığım ne çok şeyim var ama hepsini anlatıyor gibiyim ordan bakınca ![]() ![]() Yazdım, sildim, üzerini çizdim ![]() ![]() Ne gerek varsa giderken bile sevdim ben seni, yemek yerken bile, bakkaldan sigara alırken de hatta ![]() ![]() Önemli olan zamana bırakmak değil, zamanla bırakmamaktı üstelik ![]() Ağrıma gidiyor, Yaralarım kanıyor sus ![]() ![]() Nedir bu, açıklama istemeye hakkım olan bu şey ne? Bahaneler yağmurunda sırılsıklam olmayı tercih etmiyorum bil ![]() Üşüyorum ayrıca, hava buz kesti yaz vakti ![]() Bu kader dedikleri şey sensen neden bu acı tohumları yüzümde? Büyüyüp serpilmesi için özeniyorsun farkındayım ![]() Nasıl bir gururdur şimdi sana bu, oyy oyy ![]() ![]() Her yeni sayfaları sana yazmakta ne böyle ![]() ![]() Bu aşk değil, aldanışımdır belki de ![]() ![]() Belki'siz yaşamlarda olmayı umarken ![]() ![]() Birde keşkeler vardı, çok lazımmış gibi ![]() ![]() Zamanlamaları hep mükemmeldi üstelik ![]() Baş tacı yaptığım pişmanlıklarımın üzerine İyi gittiler zehir tadında ![]() ![]() Doymuştum ama, neyse ![]() ![]() Zaman dediğin en büyük yalan biliyorum ![]() ![]() Şimdi ya gel, ya da ben gidiyorum! |
![]() |
![]() |
|