Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
attım, içimden, kendimi, senı, yardan

Senı İçimden,Kendimi Yardan Attım

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Senı İçimden,Kendimi Yardan Attım

Yine seni bırakıyordum tek başınaVe yine ruhumu azad,buhranlarımı dost edınıyordumAyrılığımı sevdama verıyordumTerkedişimi aptallığıma
Bilirmisin şu saatte gözlerimden dudaklarıma yaptığım şelaleyiaynı biz gibi,kirpiklerimde birbirine kavuşamıyorVe biliyormusun heran bir sekaret daha yaşadığımıVe biliyormusun lanet olası bu gururumun seni aramadığını
Terkettiğim gün seni yine mutluluğumu prangaladımYine mutsuzluğa müebbet yedimzulaladığım mutluluk oyunlarını çıkarmak istedim sandıklarımdanküf kokuları burnumu sızlattıBu aşk gibi oyunlarımında miadı dolmuştu
Neden şair benim yazacaklarımı çalmış^ÇOKTAN UNUTURDUM BEN SENİ ÇOKTAN AHH BU ŞARKILARIN GÖZÜ KÖR OLSUN^Vallahi unuturdumBu şehirde olmasaydım ve bu şarkılar olmasaydıbeş litre kandan geçer seni yine unuturdum
Nolur öleceğimi bilsen dahi bana gelmeSENİ o kadar çok seviyorumki; en ücra caddede dahi seni görebilme ihtimalini kaldıramam
Gel yalvarıyorum, sen yazdıklarıma bakmaBen hep böyle saçmalarımSen hep yaparsın ben hep yıkarımÇocuk de, cahil de,deli de;ama ,ben sana öleyim gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
biliyorum kaldıramıyorsun kıskanclığımıAma elimde değil, seni saklayamıyorumYastığımdan kıskanıyorum
BAŞIMIZI BERABER KOYMA İHTİMALİ SIFIR OLAN YASTIĞIMA,HER GECE SENİ ANLATTIMBİR GECE KİM OLDUĞUNU SORDUBENDE BİLMİYORUM DEDİMBİLMİYORMUYDUMAMA ADINI BENDEN BAŞKASININ BİLMESİNİ KISKANIYORUM
İşte ben seni bu kadar cok seviyorumBu kadar çok kıskanıyorumSenin için yaşayacak kadar,yani bir avuç,minnacığada razıyım;ama ne olur kapındaki dilenciye bir mutluluk at

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com