Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
miyim, umrunda

Hiç Umrunda Değil Miyim?

Eski 08-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hiç Umrunda Değil Miyim?

Öyledir ya bazen; hayatın koşuşturmasına dalarsın
Bir dost düşer aklına gün içinde şu işim bitsin arayayım dersin ama bir türlü fırsat bulup da arayamazsın
O gün geçer ertesi gün olur unutursun
Sen orada o bir yerlerde yaşarsınız ama hep akılda kalırsınız

Belki ben de yüreğinde ve aklındayımdır da şu elindeki iş hiç bitmemiştir Olmaz mı?
Olmaz biliyorum!
İnsan sevdasına yüz sürmüşse birinin merakından olmasa da sesini duymak için arar

Hiç umurunda değil miyim?
Ne yer ne içerim ne ederim?
Ne güzel ayrıldık üstelik görüşürüz dedik birbirimize yanaklarımızdan öptük Hiçbir şey yoktu sonra ne oldu?

Şimdi arasam nasılsın desem neden aramadın desem yüzlerce bahanen olacaktır mutlaka
Vagonlar gibi art arda sıralanmış ne çok işin vardır kim bilir? Ve hepsi benden daha önemli olmalı!

Yüreğim kabul etmek istemese de bu tek taraflı bir sevda
Ben sana aşığım!!!
Umursamadan dünyanın geri kalanını yüzüm ayçiçekleri gibi hep sana dönük

Senin ise benden başka düşlerin var
Gitmen gereken yollar okuman gereken cümleler bakman gereken gözler çözmen gereken işler var
Ne beni sevmeye vaktin var ne başkasını!
Sen kendini sevmekle meşgulsün…

Aslında kabul etmiştim hepsini başlarken bilmesem de seninle yürüdükçe çözmüştüm
Hiç değiştirmeden razı olarak olduğun gibi sevmiştim seni çünkü sevmenin ancak bu şekilde gerçek olacağına inanıyordum

Ama yine de yüreğimi tam ortasından burkan bir şey var?
Hiç arayıp sormuyorsun ya; geçtim sevgililiği aşkı sevgiyi dostluğun hatırına da olsa hiç umurunda değil miyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com