' ~ Yürekten Kaleme Ulaşan Cümleler... |
08-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
' ~ Yürekten Kaleme Ulaşan Cümleler...Düşüyorsun (!) Radyoda "Sen beni sen unutmuş gibisin Ben hala deliyim hala sevdalı Yaktığın ateşi söndüremedim Sen hala çılgınsın hala belalı" Derken sanatçı İçimden her kelimede bir sevda zerresinin koptuğunu hissetmek "Gerçekler yalana dönüşebilir mi¿ "derken içimden kendi kendini inkar etmek Göz çukurlarıma biriken yaşları durdurma telaşı içinde ağlayamazsın diye kendini tenkit etmek ßilirmisin sen böyle duyguları¿ Hiç seninde için acımışmıdır böyle ucu yanmış bir şarkı sözünde(!) "Evet" dediğini duyar gibiyim Güldürme beni adamım ßu acıyı bilen bu çırpınışı yaşamış bir yürek hangi yüreksizlikle karşısındakine bunu yaşatır ki(!) Sevmeyi bilmeyen adam sevilmek nedir bunuda bilmiyorsun işte Eli kesilmeyen bıçağın onu acıtacağını nasıl bilmezse Sol yanından sevda geçmeyende seveni işte öyle anlayamaz Noktası eksik satırlar düşüyor kalemime Sonunu getiremediğim bir anlama yükleyemediğim cümleler düşüyor ßirde sen düşüyorsun gözümden her durdurmaya çalıştığım ıslaklıktan Sen düşüyorsun gözümden her öfkemde Sen sus sadece nasılsa sussanda bir konuşsanda Sen sus ki her çıkan sözün sol yanıma acı olarak düşmesin Ağır bu yürek bana sevmeler ağır sen ağırsın ~ 3o1o2oo9 ~221o |
|